IP קבוע מארה"ב- כיצד אפשר לעשות? מקווה שזה המקום לשאול

IP קבוע מארה"ב- כיצד אפשר לעשות? מקווה שזה המקום לשאול

אני רוצה לגלוש באינטרנט עם כתובת IP אמריקאית וקבועה.
וחשוב לי שהIP יהיה יחודי לי, ז"א שלא ישתמשו בו אחרים (אם הבנתי נכון יש שירותי פרוקסי שכל מי שרוצה משתמש בהם)
ניסיתי לקרוא והלכתי לאיבוד בין ל המונחים של VPN , פרוקסי וועוד... וגם באיך עושים את זה.
איך עושים את זה? ועדיף לא בתשלום אם אפשר

k-don

Well-known member
גם IP שלך , גם אמריקאי וגם לא בתשלום? נשמע לי דרישות מוגזמות

booie

New member
לא מכיר בחינם

הרבה חברות באינטרנט מציעות VPN עם IP סטטי בהרבה מדינות (בעיקר ארה"ב). רק חשוב שלא תתבלבל עם חברות שמציעות VPN אנונימי (שIP סטטי זה שירות הפוך ממה שהם מציעות...).

איך זה עובד? הם נותנים לך להתקין תוכנה במחשב/סמרטפון שברגע שאתה "מדליק" אותה, זה דואג שכל מה שיוצא מהחשב שלך לאינטרנט עובר דרך "המחשב" (שרת) שלהם שנמצא בארה"ב, וכך כולם חושבים שאתה נמצא בארה"ב. במקום שתדבר ישירות עם האינטרנט, יש באמצע מתווך ששואל כל דבר בשבילך - והתשובות שהוא מקבל חזרה הוא שולח למחשב שלך כאילו אתה בעצמך שאלת.

חשוב שתדע, שיש מאגרים של כתובות VPN, והאתרים שמאוד אכפת להם מאבטחה, כמעט בטוח ידעו שאתה גולש דרך VPN.

לגבי התשלום: לא סביר שמישהו יתן לך IP קבוע (שעולה לו כסף) + הרבה תעבורה בחינם. הVPN חינם (בלי אייפי קבוע) שווה חינם (לא שווה אפילו את זה).

הבנתי, תודה, אחפש בתשלום, אבל האם אתה אומר

שגם בתשלום סביר מאוד שהאייפי שאקבל מופיע באחת מהמאגרים של כתובת הVPN?
אם שהתכוונת לשירותים החינמיים

booie

New member
אכן

רוב ההתקפות באינטרנט מתבצעות דרך שרתים אנונימיים כדוגמת מה שאתה מחפש (למרות שאתה לא מחפש אנונימיות). לכן אתרים מכובדים מתייחסים בחשדנות לגולשים כמוך. (ויש לא מעט אתרים שפשוט חוסמים גולשים אנונימיים באופן גורף. יש אתרים שחוסמים גם גלישה משרתים רגילים, לא רק VPN, אבל זה יותר נדיר).

פעם, הרבה אתרים היו חוסמים גולשים אנונימים. היום האתרים הטובים למדו לא להגביל גולשים אנונימים אלא רק אם מנסים לעשות פעולות כמו קניה/שינוי סיסימה וכד'. הבינו שלא רק עבריינים לא מעוניינים שיעקבו אחריהם. (לדוגמה: פעם ניסיתי להיכנס לחשבון שלי באיביי כשה-VPN היה דלוק, והחשבון שלי מיד נחסם. הם לא הסכימו לפתוח אותו עד ששלחתי להם צילום תעודת זהות לנציג האבטחה שלהם בישראל, והנציג שלהם תחקר אותי חצי שעה בטלפון. הם היו בטוחים שאני לא בעל החשבון).

אז VPN לא יעזור לי?

אני צריך את זה לצורך פתיחת משתמש באיביי ופייפאל שיהיו אמירקאיים לחלוטין.
אם אני מבין נכון אתה אומר שזה לא יעזור לי לגלוש דרך VPמ כי אז אמנם המיקום הגיאוגרפי ישתנה אבל הם יעלו על זה שאני גולש דרך חברה שמספקת שירותים כאלו?

eladts

New member
גם אם זה היה עובד

מה שאתה רוצה לעשות בעיתי מבחינת החוק גם בארה״ב וגם בישראל.

blzvi

Active member
יש אפשרות להשתמש בדפדפן TOR

ובאמצעות שינוי קטן בקובץ פנימי torrc ניתן לבקש פרוקסי אמריקאי

eladts

New member
זה לא מה שהוא ביקש

הוא רוצה IP שיראה כמו זה של לקוח אמריקאי לגיטימי ועוד שיהיה קבוע. אין דבר כזה בחינם.

לזהות כתובות IP של tor זה קל מאוד וכמעט כל אתר שעוסק בפיננסים יחסום כתובות כאלו. חוץ מזה, הדפדפן חושף עוד מידע פרט לכתובת ה-IP שהשרת רואה ומאוד קשה לזייף את כולו כדי להראות כמו לקוח אמריקאי.

https://ipleak.net

blzvi

Active member
זה בדיוק מה שביקש

ומסתבר שאינך מתמצא בענין TOR

eladts

New member
אז אולי תסביר לי איך אפשר ב-Tor

לקבל כתובת IP קבועה ובלעדית.

blzvi

Active member
צודק