ה IP הנראה בגוגל What's my IP שונה מהנראה בממשק הראוטר. אז ? למי להאמין ?
יואב שניר Member 24/11/22 #1 ה IP הנראה בגוגל What's my IP שונה מהנראה בממשק הראוטר. אז ? למי להאמין ?
K k-don Well-known member 1/1/23 #2 נכתב ע"י יואב שניר: ה IP הנראה בגוגל What's my IP שונה מהנראה בממשק הראוטר. אז ? למי להאמין ? לחץ כדי להרחיב... זה אומר שאתה מאחורי NAT ואין לך כתובת IP חיצונית שלך
נכתב ע"י יואב שניר: ה IP הנראה בגוגל What's my IP שונה מהנראה בממשק הראוטר. אז ? למי להאמין ? לחץ כדי להרחיב... זה אומר שאתה מאחורי NAT ואין לך כתובת IP חיצונית שלך
יואב שניר Member 2/1/23 #3 נכתב ע"י k-don: זה אומר שאתה מאחורי NAT ואין לך כתובת IP חיצונית שלך לחץ כדי להרחיב... אז ? זה מגביל אותי ? למי אני פונה על מנת לצאת מ NAT ? מה אני אומר על מנת שיבינו אותי ? נערך לאחרונה ב: 2/1/23
נכתב ע"י k-don: זה אומר שאתה מאחורי NAT ואין לך כתובת IP חיצונית שלך לחץ כדי להרחיב... אז ? זה מגביל אותי ? למי אני פונה על מנת לצאת מ NAT ? מה אני אומר על מנת שיבינו אותי ?
K k-don Well-known member 2/1/23 #5 נכתב ע"י יואב שניר: אז ? זה מגביל אותי ? למי אני פונה על מנת לצאת מ NAT ? מה אני אומר על מנת שיבינו אותי ? לחץ כדי להרחיב... לספק האינטרנט. יש שלושה סוגי IP שבהם אתה מוכר מחוץ לרשת. IP מאחורי NAT IP חיצוני IP קבוע
נכתב ע"י יואב שניר: אז ? זה מגביל אותי ? למי אני פונה על מנת לצאת מ NAT ? מה אני אומר על מנת שיבינו אותי ? לחץ כדי להרחיב... לספק האינטרנט. יש שלושה סוגי IP שבהם אתה מוכר מחוץ לרשת. IP מאחורי NAT IP חיצוני IP קבוע
יואב שניר Member 2/1/23 #4 נכתב ע"י k-don: זה אומר שאתה מאחורי NAT ואין לך כתובת IP חיצונית שלך לחץ כדי להרחיב... האם ייתכן שב IPV4 אני מחוץ ל NAT וב IPV6 לא ?
נכתב ע"י k-don: זה אומר שאתה מאחורי NAT ואין לך כתובת IP חיצונית שלך לחץ כדי להרחיב... האם ייתכן שב IPV4 אני מחוץ ל NAT וב IPV6 לא ?
B blzvi Active member 3/1/23 #6 מה זה חשוב לך מה ה IP ? מקובל שמי שיש לו בביתו מצלמות אבטחה רוצה IP קבוע . מעבר לכך אין כל חשיבות
B blzvi Active member 3/1/23 #8 זה אומר שכל פעם שאתה מתחבר לאינטרנט אתה מקבל IP קבוע לפרק זמן עד לניתוק וחיבור הבא. וחוזר חלילה.