IPAQ וה- Destinator

royky

New member
IPAQ וה- Destinator

האם מישהו רכש את ערכת ה- Destnator ?

royky

New member
Nevigator

ברשותי IPAQ 3630 ומזה זמן שאני מתלבט האם לרכוש את נויגטור. בארץ רוצים עליו המון כסף בזמן שבארה"ב אפשר לרכוש אותו ב- $350 בלבד אבל ללא המפות של ישראל. איפוא כדי לרכוש אותו? האם זה בכלל כדאי?

HeroSpying

New member
התשובה בגוף השאלה...

אם אתה לא צריך את מפות ישראל אז תרכוש בחו"ל... אני רכשתי את דסטניטור בארה"ב עם מפות של צפון אמריקה. היות ואת הדרכים בארץ אני מכיר ולא זקוק לסיוע בניווט אין לי צורך במפות הישראליות. לעומת זאת, כאשר אני שוכר רכב בארה"ב/קנדה (שם אני לא מכיר כל "חור") זה מוריד הרבה מה"לחץ" כאשר אתה מנווט "ONLINE". בכל מקרה מדובר בתוכנה גדולה ובמיוחד בגרסה 2 עם התצוגה ה3D. יעיל ושימושי.

HeroSpying

New member
כ300$

אבל הוספתי זרוע שמתחברת לשמשת הרכב (כדי להשתמש בחיבור שבא עם המכשיר צריך להדביק קליפס בגב הIPAQ ולא רציתי את זה) כמו כן, כרטיס זכרוןSD 128MB. אם רוצים לטעון כמות סבירה של מפות ולא להזדקק כל יום למחשב נייד כדי לטעון / להסיר מפות (ארה"ב "קצת" יותר גדולה מישראל...) כרטיס זכרון הוא מחוייב המציאות

ערן שחר

New member
אני קניתי בארץ ואני גם מרוצה

קניתי די בהתחלה ויש לי את האנטנה הראשונה שעושה קצת בעיות כיום יש אנטנה יותר טובה השאלה היא כמה אתה צריך ניווט בתוך הערים בבין עירוני אני גם משתמש בה אבל היא קצת מזייפת כי לכול מקום יש הרבה דרכים להגיע ולא תמיד היא תיתן את הדרך ההגיונית בשבילי זה השימוש היחיד ל IPAQ ליומן וכ"ו יש לי פאלם 515 כיום יש רק כבישים רגילים בקרוב יוצאת גרסה לשטח

למעלה