IPAQ 1910

ornabu

New member
IPAQ 1910

קיבלתי את המכשיר והוא מדהים - אכן מתאים לכיס והוא יפיפיה. טרם טענתי אותו או התקנתי איזושהיא תוכנה כי רשום שם שצריך OUTLOOK 2000 וזה מצורף לתקליטור - אבל לי יש וינדוז XP עם אופיס XP - האם להתקין בנוסף גם את ה - OUTLOOK 2000 אף על פי שיש לי OUTLOOK XP ?? האם המחשב יבין מה אני רוצה ממנו ? חוצמזה שיש לי גם פאלם מחובר למחשב - האם הוא יקבל שני מכשירים? הבנתי שאין קשר כי הפאלם עובד עם HOTSYNC - עם איזו תוכנה עובד הפוקט פיסי ? עם האאוטלוק ? אני ירוקה בענייני פוקט פיסי וכל עזרה תתקבל בברכה. יש לי עברית של PDAC. תודה מראש.

roberto3950

New member
רק תתקין את תוכנת הסינכרון אין

צורך באאוטלוק כי יש לך באופיס. תוכנת הסינכרון יושבת בדיסק שקיבלת וניקראת Microsoft ActiveSync . ורק אותה יש צורך להתקין והיא מסתנכרת אוטומטית עם האאוטלוק. אין קשר לפאלם שינהם יעבדו כי לכל אחד תוכנה משלו ניפרדת לחלוטין. בהצלחה

ornabu

New member
תודה רבה - ואני רוצה להבין עוד משהו

האם תוכנת האאוטלוק בעצם מקבילה לתוכנת ה- PALM DESKTOP של הפאלם ? אם הייתי משתמשת עם פאלם שלי באאוטלוק במקום בפאלם דסקטופ האם היתה נוצרת בעיה ? איך אני יכולה להעביר טלפונים מהפאלם לפוקט פיסי שלי ? האם זה אפשרי בכלל ? תודה רבה על העזרה.

roberto3950

New member
הסבר

תוכנת האוטלוק היא מקבילה לפאלם דסקטופ. לכן בכדי להעביר חומר מהפאלם ל-PPC עלייך לסנכרן את הפאלם עם האאוטלוק. ולאחר מכן לסנכרן את ההאוטלוק עם ה-PPC וכל הנתונים עוברים חלק.

ornabu

New member
אבל אני כבר עובדת עם הדסקטופ

עם הפאלם - האם לסנכרן בנוסף גם עם האאוטלוק ? אינני יודעת איך לעשות זאת - היכן להגדיר ......

roberto3950

New member
תשאלי בפורום פאלם אין לסנכרן את

הפאלם עם אאוטלוק. לפי מטב זכרוני מהפאלם שהייה לי לפני שנתיים צריך להתקין את התוכנה שנית ובאופציות של CUSTOM להגדיר סינכרון מול אאוטלוק ולא מול פאלם דסקטופ.

למעלה