IPAQ 3850

shaypaz

New member
IPAQ 3850

אני מעוניין לקנות את המכשיר אך השום אתר כולל זאפ על קישוריו והאתר של קומפאק לא מצאתי מפרט מדויק של המכשיר שיסביר לי מה הוא כולל בידיוק.....עם MP3 בלי...נפח הH.D וכי"ב. אם יש למישהו לינק אנא.......

rubik

New member
מצורף הלינק המבוקש

תוכל למצוא את מירב המידע בלינק המצורף... http://athome.compaq.com/store/default.asp?page=option&ComponentID=16499 אבל בנוסף הייתי מציע לך לתפוס יוזמה ולהגיע לאחת החנויות כמו, הנדי, עתיד מחשבים וכל מי שמוכר Ipaq ,כך תוכל ב- 10 דקות שיחה ללמוד את כל אשר תחפוץ על המכשיר והעזרים הנלווים שלו (שהם לא פחות חשובים מהמכשיר עצו)

אני מציע לך להיכנס להאנדי

כמו קודמי, יש לי חשש שיש לך רושם מוטעה טיפה על ה-IPAQ. MP3 זו תוכנה, HD לא היה מעולם במחשבי כף יד ואם כן, אז רק כתוספת חיצונית + שרוול PCMCIA.

manipas

New member
אני מציע שתקנה דגם 3870

כי זה קצת יותר יקר אבל יש לו בלוטות תקשורת אלחוטית שמקבלת תאוצה רבה בזמן האחרון וזה כדאי

אני דווקא מציע אחרת

לא לקנות 3870, אין הצדקה למחיר האסטרונומי אותו דורשים בארץ לתוספת הבלוטוט´ (1000 ש"ח). אם זה כל כך דחוף בהול לך קנה CF Bluetooth, וזה יעלה פחות, מה כן, גם לא תזרוק את הכרטיס כשתחליף מכשיר.

chaofix

New member
פחות או יותר...

מהי העלות של כרטיס זה? והם ישנה גרסה כזו, גם לכרטיס מסוג pcmcia?

manipas

New member
הצעתי תמיד לקנות מכשירים

אני מציע לקנות את המכשירים הנ"ל אבל לא בארץ כי שוחטים אותנו כאן במחירים אני קניתי את המכשיר שלי בחו"ל ב 650 דולר

למעלה