ipaq 3950 vs sony nr70v

herzel1900

New member
ipaq 3950 vs sony nr70v

שלום לכולם , האם מישהו מוכן להסביר מתוך ידע אמיתי וניסיון את היתרונות ואו החסרונות של הipaq נניח 3850 ומעלה לעומת הסוני nr70v אבל לא סתם לומר הפוקט פי סי רולס רויס והפאלם עגלה. עובדות רבותי עובדות...

castroman

New member
עובדות../images/Emo26.gif

יתרונות של ה3850: קודם כל הוא pocket pc שזה אומר רמה גבוהה של מולטימדיה, גרפיקה גבוהה במשחקים, תאורת המסך. מערכת הפעלה יותר מתקדמת. שרוולי הרחבה למינהם (והרבה !). חסרונות של ה3850: בטרייה חלשה יחסית לסוני. המסך של הסוני יותר טוב. אין מצלמה מובנית.

0uTl0oK

New member
המשך

טוב שלום. אני הייתי לשעבר בעל פוקט בדיוק זה שאתה רוצה לקנות ה3850 ואני רוצה לתת לך דעה אישית לגבית אפשרויות הבחירה שלך טוב סוללה עם תשתמש בתצוגה ברמה הטובה ביותר (יותר גבוה) תחזיק לך קרוב ליומים בשימוש רגיל + הסוני כתוב שבועים אני מעמין שהוא יחזיק שבוע+ ה3850 הוא פוקט העברית לא 100% לא 90% וגם לא80 אבל לפי הדרישות שלך... לסוני יש עברית ברמה גבוה מאוד לסוני יש OS של פאלם ולIPAQ יש OS של POCKETPC אלו הבדלי רצינים לפי מה שאביאל אמר לך גרפיקה לא יותר טובה ב3850 הרזולוציה שלו נמוכה יותר משל הסוני נ.ב הסיבה שעברתי היא שיש סיבה שפאלם שולט בשוק הוא קל יותר פשות יותר להפעלה וזול יותר עברית שאפשר להשתמש בה... החלטה שלך אבל אני ממליץ סוני כי זה כל השוני...

0uTl0oK

New member
סליחה

טעות לי היה 3850 אבל ההתיחסות גם ל3950 לגבי מה שאני אמרתי הם זהים יש ל3950 מעבד שונה מה3850 אבל יותר מזה אין משהוא רציני (יש שיפור במסך...) OUTLOOK

למעלה