ipaq applications

Linuxer

New member
ipaq applications

hi, is there a way to download and install applications on the ipaq directly from the net (wireless modem) without having to syncronize the ipaq with a pc ? thanks...

HackMachine

New member
אם יש

רשת אלחוטית עם אינטרנט אז למה לא פשוט להוריד את התוכנה לזכרון של המכשיר ולהתקין משם? כמו שעושים עם PC רגיל

Linuxer

New member
because i dont have

a network between the IPAQ and another computer. all i have is a cellular modem to connect directly to the internet. is it possible to do it that way ?

HackMachine

New member
כן כמובן

כל עוד אתה מסוגל לגשת לאינטרנט עם המכשיר בצורה כלשהי אתה יכול להוריד קבצים. זה ממש כמו ב PC רגיל. בדר"כ אם למכשיר יש אינפרה אדום אז זה אפשרי. קצת איטי אבל עובד. יותר טוב אם יש חיבור בכבל אבל אני לא בטוח אם יש כזה בארץ או בכלל למכשירים סלולרים דור 2. לא ממש יצא לי לבדוק. שווה בדיקה האמת :)

מה הקשר לאינפרא אדום?

מה הקשר לכבל למכשירים דור שני? היא מספרת לך שהיא מחוברת לאינטרנט דרך Cellular Modem, בכרטיס PCMCIA, בטח של סלקום או אורנג´, ואתה מתחיל להוסיף אינפרא אדום וכבלים. כן את יכולה, אך את צריכה לאפשר במחשב שאת מתחברת ממנו חיבור מרחוק, מעולם לא ניסיתי. אולי מישהו אחר כן. אך עם זאת, את יכולה להתחבר לכל מיני אתרים ולהוריד מהם קבצים, למשל www.pocketgear.com. אבדוק לך בהקדם אילו כלי תוכנה צריך (חיבור מרחוק) כדי להתחבר למחשב הביתי דרך האינטרנט.

HackMachine

New member
תגיד לי אתה בכלל מקשיב?

לפי מה שאני הבנתי היא מעונינת לחבר את מכשיר ה IPAQ שלה לאינטנרט ולהוריד דרכו תוכנות. אני **יודע** שאפשר לעשות את זה עם מכשירים דור שני (מה שיש לנו היום בארץ) דרך אינפרה אדום שיש במכשירים מסויימים. למכשירים דור שלישי (מה שאין עדיין פה) אפשר לחבר את המכשיר ישירות דרך כבל בלי בלאגן. אני לא רואה בשום מקום שמצויין שיש לה כרטיס מודם PCMCIA או לפטופ אז איך אני אמור לדעת? מעניין באמת? אולי תפסיק לנסות למצוא אותי בטעויות ותתחיל להקשיב למה שאני רושם!?

אולי היא תענה לנו ואז תבין מי צדק

היא כבר חיברה את המכשיר לאינטרנט, היא רוצה לעשות רשת בין המכשיר המחובר עם המודם הקיים לבין המחשב הביתי שלה. אילולא היית קורא את השאלות לפני שאתה מנסה להפציץ עם הידע הרב שלך, היית מבין. לא כתבתי שיש לה לפטופ.

HackMachine

New member
אוקי

היא גם לא רשמה שיש לה כרטיס PCMCIA תראה אני לא מכיר אותה אישית כל כך כמוך אז לא יכולתי לדעת. תפסיק להציק לי ולחפש אותי בטעויות כי זה מתחיל להיות ממש מעצבן ולא מקצועי.

castroman

New member
חברייה ../images/Emo150.gif ../images/Emo80.gif

אני מבקש לא לריב
גם ככה הקהיליה שלנו קטנה אז לא צריך לפרק אותה

HackMachine

New member
דרך אגב

אני לא חושב שהיא התכוונה לקחת קבצים מהמחשב האישי שלה דרך האינטרנט (כמו שאתה מתאר) אלא להוריד אותם מאתרים רגילים. מה הקשר בכלל?

למעלה