IPAQ + CDPD

gazit1

New member
IPAQ + CDPD

אשמח לקבל חוות דעת ממי שמשתמש בכרטיס CDPD ל- IPAQ. איך משיכת המייל מתבצעת מספק POP3? קצב טעינת דפים? כיסוי בארץ? בקיצור כל אינפורמציה תתקבל בשמחה, לפני שחותמים התחייבות לסלקום. תודה, יובל

המוצר הזה קיים רשמית רק מיום ג´

הקרוב. כך שאין אותו לאף בן תמותה רגיל. זה שיש אותו כבר שנה אצל אנשי עסקים קליברים, לא אומר שהם משתמשים בו

רינת24

New member
אדם לפי דעתי אתה מתבלבל

הוא מדבר על IPAQ לא על פאלם ב IPAQ משתמשים בכרטיס PCMAIA רגיל בתוך שרוול הרחבה זה אותו כרטיס של מרלין שקיים הרבה זמן למחשבים ניידים הבעיה עם CDPD שהקצב הוא מקסימום 9600

gazit1

New member
שני תיקונים...

1. CDPD לפאלם קיים כבר שנים, עובדה יש לי VX עם המודם שרועי בזמנו הציע בכנס בהנדי. 2. כרטיס מרלין גם הוא קיים כבר מזמן, השתמשו בו בעיקר אנשי שטח שהתחברו למחשב מרכזי, על ידי התקנת אפליקציה יעודית של מערכת ה- CDPD. השאלות שלי נבעו מההבדל הבסיסי בין שתי המערכות- פאלם ו- PPC. מה שמענין אותי במיוחד היא האפשרות לקבל דואר מספק POP3 ולא רק מהשרת של סלקום.

רינת24

New member
כן בטח אתה יכול לעשות כל מה שעושים

באינטרנט רק אל תצפה ממש לגלוש כי הקצב איטי ואין תמיכה בעברית מה שאדם התכוון עוד יומיים זה מודם ל505

gazit1

New member
תמיכה בעברית לגלישה או...

לדואר? מה שמעניין אותי זאת האפשרות לקבל דואל ב-ONLINE. אשמח לקבל המלצה לתוכנות דואר המתאימות ל-PPC.

תודה על התיקון, רינת

אבל אני אכן מתכוון ל-MERLIN ואכן מתכוון ל-MERLIN PCMCIA CDPD הקצב הוא 19,200 ורשמית סלקום מתחילים לשווק אותו ביום שלישי ללקוחות פרטיים. עד היום לא ניתן היה לרכוש אותו אם אתה לקוח פרטי - רק עסקי. בגלל זה גם לא רבים שמעו עליו. הקצב המירבי של CDPD הוא 19,200, MERLIN GSM זה 9,600.

gazit1

New member
גלישה דרך פלאפון

האם מישהו נתקל בכרטיס PCMCIA של רשת פלאפון? בחברה הם צריכים כמה ימים עד שיגידו עם יש או אין. בעיקרון שירות HSPD של פלאפון הוא המהיר והיציב ביותר היום בשוק.

AirCard משווק על ידי כלנית סלולאר

הפתרון המהיר ביותר כיום עד שישיקו את ה-GPRS.

נוקיה

יש לי כרטיס של נוקיה התומך בשיחה סלולרית באמצעות אורנג´ קניתי לפני חודש בערך אצל הנדי ומעוניינת למכור כי איננו משרת את צרכי. אם יש לך ענין צור אתי קשר במייל

-עומרי-

New member
יש לי את הכרטיס הזה בערך שנה.

(CDPD) ברשת סלקום. אינטרנט 24/7 (מגיע עם הכרטיס)

למעלה