iphone האם מערכת ההפעלה של פאלם ?

steve60

New member
iphone האם מערכת ההפעלה של פאלם ?

אני מתעניין, נוסע לארה"ב בקרוב,עד עכשיו עם זייר 71 שמתחיל להתיישן ואני רוצה להמשיך אם אותה מתכונת שאני מכיר ויש לי מלאי תוכנות שאני רוצה להמשיך להשתמש.

AYELET1

New member
ממש לא. זו מערכת הפעלה סגורה של אפל

שבתיאוריה לא ניתן להתקין עליה תוכנות אבל בתכלס היא נפתחה. בכל מקרה מספר התוכנות עבורה כיום הוא מוגבל מאד.

steve60

New member
האם לדעתך המכשיר יכול להחליף את הזייר 71

מבחינת הפונקציות הבסיסיות, ומאיפוא לדעת איזה תוכנות אפשר להוסיף ? תודה על התגובה.

shimy lev

New member
לדעתי יכול להחליף....

רק חשוב להבין שלא מדובר רק בפלטפורמה אחרת, אלא בצורת שימוש שונה לחלוטין. יש המון תוכנות חדשות מידי יום, והמצב יהיה הרבה יותר טוב כשאפל ישחררו את הקוד בפברואר (אאל"ט)

steve60

New member
האם יש לך ניסיון ותוכל להסביר לי אם אוכל

להשתמש בארץ ע"י סלכום ואם יש איזה פורום בארץ למכשיר. תודה.

shimy lev

New member
הכל נמצא ב iphones.co.il

תהנה

AYELET1

New member
פונקציות בסיסיות כן רק קח בחשבון שלפני חודש

כשפגשתי אותו, העברית שלו התהפכה כל חמש דקות. תוכנת ניווט אין. מספר התוכנות מוגבל ומצומצם . זה ממש ממש לא פאלם (וגם לא פוקט...)

steve60

New member
זייר 71, היום הלך המסך,4 שנים של הנאה

לא יודע איך קרה, היה בנרתיק קרוסל על החגורה כתמיד, הוצאתי לראות משהו וחשכו עיני... והמסך.. של הפאלם, כנראה קיבל לחיצה חזקה, או ממושכת בנקודה אחת , בקיצור אין מסך. אני זוכר שהיה אימולטור למחשב, האם יש והאם ניתן לעבוד עליו כמו על הפאלם עם התוכנות הנלוות ע"י סנכרון מהמחשב עד שאדאג למחליף, מה שברור.. אין אפשרות להשאר בלי פאלם או מכשיר כף יד מחליף . אשמח לדעות והצעות על מכשיר מחליף, לפני יומיים שאלתי כאן על ה-iphone כאילו תחושה... להתכונן. אודה לכל תגובה. אני מרגיש כאילו חסר בי חלק כל כך התרגלתי.

steve60

New member
האם התוכנות שפועלות על הזייר יפעלו על ה-680 ?

כולל דסקטופ.

steve60

New member
תודה,אני משתמש ב-Datebk6,my home,handy shp.,

האם אלה יעבדו? והאם יש אפשרות לראות את תוכנן על המחשב. צר לי על הנדנוד אבל בינתיים אני מנסה ללא הפאלם, עד שאקנה.

dod1

New member
אני קורא אץ-ת השאלות והתשובות - בוכה וצוחק

"בוכה" - כי חבל לי עליך. אתה לא מפנים, שמה שהיה לך לא יהיה יותר "מת" זו הדרך הכי טובה (וכואבת) לבטא את מה שקרה לך עם הזייר 71 צוחק - כי גם אני הייתי שם - ואין מה לעשות. תצטרך לעבור לעולם החדש (הבא:) של פוקט או IPHONE בחור - היה ויש לי זייר 71 - מכשיר נפלא. עברתי מרצון לפני כשנה לפוקט - ואני עדיין משתמש פה ושם בזייר. גם אני הכנתי רשימת תוכנות (לאיילת) שרציתי לבדוק - מה התחליף שלהם בפוקט - לא שלחתי כי עכשיו אני יודע בעצמי (פחות או יותר) מה יש ומה אין אשמח לענות לך במסרים אישיים - ככל שאני יודע

AYELET1

New member
כן? IPHONE? למה דווקא איפון?

אני עכשיו צוחקת
וכן, לפאלם יש דברים וכן, בד"כ יש גם עדכונים לתוכנות שעבדו על זייר. זה שלא שאלת את השאלוץת ואינך יודע את התשובות, אין פרושו של דבר שעליך לבלבל גם את השואל...

לאן יש להתקדם מ-Zire 71?

אני שואלת ברצינות כבעלים של דגם בן 4 שנים שמתפללת שהוא לא ימות לי פתאום. קניתי אותו בימים שהבטיחו לנו שהיציאה האוניברסלית היא הדרך הנכונה, אז על המקלדת כבר אני אכלתי אותה. אני לא חושבת שאני רוצה Smartphone, אז מה שנשאר זה ה-TE2 שהוא כבר די ישן.

AYELET1

New member
איפון הוא מה זה מאג-ניב ../images/Emo3.gif

כמובן אין לו תוכנת ניווט - גם לא כזו שאינה מתעדכנת. פשוט אין (אולי בעתיד יהיה אבל אנחנו מדברים על קניה לא בימות המשיח) העברית שלו מתהפכת כל 5 דקות. היא עברית חינמית, פרוצה וזה מה שיש. תגידו תודה רבה שיש. אז יכול ליהיות שיהיה (ויכול ליהיות שלא. אפל לא כאלו נדיבים ולא משחררים מידע בקלוץ. ראו את סיפור העברית - שאין - לIPOD מהדור החדש. כן , הזכיין הרשמי בארץ יושב עליהם חזק על פי השמועות (AKA מתחנן
) שיאפשרו לו להכין עברית. בינתיים הקושחה נעולה חזק ואין עברית... אז נא לא לגלות אופטימיות יתר בנוגע ל-IPHONE

AYELET1

New member
אוף , טעיות הקלדה...

בקלוץ=בקלות העברית הפרוצה - הכוונה שאין תוכנת עברית כלל. מה שיש זו פריצה של המכשיר הנעול ועברית בהתנדבות.

steve60

New member
בדקתי יותר לעומק,נייד משוכלל אבל לא פאלם!!!

ירדתי מזה, במידה ואקנה זה כנראה יהיה 680, אני לא מחליף את פאלם פשוט בדקתי אפשרויות למכשיר מתדקדם של פאלם. לשאלתי ? האם ניתן לראות קבצי prc על המחשב לא קיבלתי תשובה, האם מישהו יודע, שמעתי שיש תוכנה שמחליפה את הסיומת לקובץ ואז אפשר לפתוח האמנם? אני רוצה לראות בינתיים את מה שיש לי בפאלם. תודה.

למעלה