iphone 4s או Galaxy s2?

AmiT1211

New member
iphone 4s או Galaxy s2?

בקרוב אני משדרגת את הפלאפון שלי, וההתלבטות היא בין השניים אלה. מה כדאי מבין השניים? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד?

BravoMan

Active member
בוודאי ש-Galaxy S2 אלא אם:

1. את רוצה מכשיר עם מסך קטן. 2. את רוצה מכשיר שמכריח אותך לעבוד מול מחשב בודד דרך תוכנה מסורבלת. 3. את רוצה מכשיר מוגבל שאפילו לא מסוגל להתחבר לאזניות אלחוטיות (למרות שהוא אמור להיות גם נגן). ועכשיו ברצינות: כדי להמליץ על מכשיר מתאים צריך לדעת מה הדרישות, הרצונות והתקציב שלך. יש עוד המון מכשירים בשוק חוץ מהשניים שציינת, וייתכן שאף אחד מהשניים כלל לא מתאים לך. קצת יותר פרטים יאפשרו המלצה יותר מדויקת. בכל מקרה, מומלץ להתרחק מה-iphone, יש יותר מידי כעבר ראש עם המכשיר הזה!

AYELET1

New member
יש שיטענו שיש הרבה פחות כאב ראש עם ייפון

לטעמי לכל אחד מהמכשירים יתרונותיו וכפי שכתב בראוו כדאי לפרט את צרכיך

AmiT1211

New member
אין דרישות מיוחדות

הרבה אומרים שהגלקסי הרבה יותר טוב מהבחינות שציינת, אבל למרות זאת אני רואה יותר אייפונים. השימוש שאני אעשה בו הוא לא שימוש מעבר לרגיל. אפליקציות, אינטרנט, מצלמה וכדומה..

BravoMan

Active member
תראי, אם את רוצה לקנות את המכשיר לפי מה

שרוב קנו (או מה שנדחף להם ע"י נציגי חברת סלולר), את מוזמנת להסתכל בכתבה הזו: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000722298 מעבר לכך, מרחוק, לפעמים קשה להבדיל בין ה-Galaxy ל-iPhone בייחוד אם המכשיר בתוך נרתיק
באשר לדרישות: שימי לב, של-Galaxy יש מסך משמעותית גדול יותר (4.3 לאומת 3.5 של iPhone) מה שמשפר את חווית הגלישה. כמו כן, יש לו תמיכה ב-Flash לטוב ולרע, וזה אומר שיותר אתרים נגישים ממנו (אם כי ייתכן שזה לא רלוונטי לאתרים אליהם את גולשת). בכל מקרה, יש כאן בתפוז עוד 2 פורומים: פורום iPhone: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1104 ופורום Android: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2142 בכל אחד תוכלי לפגוש משתמשים נלהבים, שכל אחד ישמח למשוך אותך לכיוון המכשיר שלו. בהצלחה!

noa_f

New member
לי יש מסך ״27. זה ממש משפר את חווית הגלישה

רק מה, לא ממש נוח להחזיק... לטעמי, הגלקסי s2 גדול מדי, במיוחד לכף יד ממוצעת של אשה. ואם מדובר בעיקר בגלישה, עדיף טאבלט. בשביל מכשיר שמשמש בעיקר לצרכי פלאפון ואמור להיות מתופעל ביד אחת צריך משהו נוח. (וכמובן שניתן לחבר את האייפון לאוזניות אלחוטיות. גם הנגן המובנה שלו טוב יותר) היתרון היחיד של הגלקסי בעיני הוא מחיר נמוך יותר.

BravoMan

Active member
מעניין, כי מיניסוי שערכתי עם iPhone ו-iPad

של חבר, אזניות A2DP שזוהו הן ע"י Nokia N900 העתיק שלי והן ע"י מכשירי Android שונים (שלא לדבר עם מחשב עם דונגל BT)כלל לא זוהו ע"י 2 מכשירי ה-iOS. הן בכלל לא הופיע ברשימת המכשירים בזמן ביצוע הסריקה, למרות שהיו, בוודאות במצב pairing. בקיצור - כנראה שמכשירי iOS בררניים יותר מהרגיל כשזה מגיע להתקני BT...

AYELET1

New member
המסך של הגלקסי 2 מדהים

משתמשת בו כטלפון העיקרי כיום לא ממש פשוט לתפעל ביד אחת שום טלפון עם מסך מגע.

vvane

New member
לדעתי לחכות

אני הייתי הולך על האייפון אבל לדעתי עדיף לחכות לקיץ. יתרונות לגלאקסי - מסך יותר גדול, דרך יותר נוחה להעביר קבצים חסרונות לגלאקסי - פחות אפליקציות, עדכוני תוכנה לא מגיעים בזמן ואולי גם לא מגיעים בכלל. יתרונות לאייפון - רואים מעולה במסך, מצלמה מצויינת (יותר טובה לדעתי מהגלאקסי), מבחר של אפליקציות בכל השפות, מעודכן בזמן. חסרונות לאייפון - מסך קטן (אבל עדיין סביר יחסית לשוק), דרך לא נוחה להעביר קבצים.

AYELET1

New member
עוד ועוד יישומים מהחברות הרציניות לאנדרואיד

לא חסרים יישומים לאנדרואיד. אולי בהתחלה זה היה כך. היום זה כבר ממזמן לא כך.

vvane

New member
אני לא ממליץ סתם... ניסיתי

כל אפליקציה טובה שיוצאת לאייפון חודשיים שלוש אחרי רק תהיה באנדרואיד וזה רק אם יהיה באז. וגם יש הרבה יותר אפליקציות ישראליות באייפון.

AYELET1

New member
גם אני לא כתבתי סתם. מתייחסת בעיקר ליישומים

מהחברות הרציניות יותר, השוות יותר. לא כל יישום ישראלי הוא כזה שוס
בנוסף, חלק מהיישומים פשוט אינך צריך באנדרואיד. בעיקר יישומים שהם למעשה תצוגה של אתר כלשהו. למשל יש יישום לתצוגת סרטים של יס. באנדרואיד אין בעיה לצפות בהם באמצעות הדפדפן. ב-ios זה פשוט בלתי אפשרי אז יש צורך ביישם

למעלה