iphone 5s מזויף

ajrajr213

New member
iphone 5s מזויף

רציתי לדעת אם הטלפון הזה יעבוד בחברת סלקום עם הוא מגיע עם עברית וחוות דעת
http://www.aliexpress.com/item/2013-5S-Real-1-1-Original-i5s-Android-4-2-Smart-Phone-16g-ROM-4-0/1465907897.html

BravoMan

Active member
חוות דעת: על תסתבך!

המכשיר הזה לא יריץ אפליקציות שנועדו ל-iPhone ולא יתחבר ל-iTunes (לא שברור לי למה שמישהו ירצה את הגועל הזה).

למרות שמכשיר נורמלי עם Android 4.2 (כפי שהמכשיר הזה אמור להיות) הרבה יותר טוב מכל מכשיר iOS, וגם אמור לכלול עברית מלאה, היות וכאן ניסו לזייף מותג אחר, אי אפשר לדעת מה תקבל בפועל.

אולי יש עברית אולי אין.
בעמוד המכירה כתוב שהמכשיר הוא quad band, כלומר תומך בכל התדרים של דור 2 (אז יעבוד בדור 2 בכל ספקית חוץ מפלאפון ומי שרוכב עליה).
בדור שלוש הוא תומך משום מה רק ב-2100 (אם מה שכתוב שם מדויק בכלל), וזה אומר שהוא כנראה יעבוד בסלקום אבל אולי לא כ"כ טוב כי הוא תופס רק תדר אחד מבין השניים שסלקום משתמשים, אז לא ברור מה תהיה רמת הכיסוי.

וכמובן שבגלל שמדובר "בזיוף" של מכשיר אחר יהיה כמעת בלטי אפשרי למצוא מידע על המכשיר המדויק הזה באינטרנט או מישהו שרכש בדיוק אותו, מה שאומר בלי שדרוגי מערכת, בלי עזרה במקרה של תקלות.

המלצה שלי:
תרכוש מכשיר Android נורמלי שאינו מתיימר להיות צעצוע עם תפוח נגוס ותהנה!

AYELET1

New member
האייפון מצויין. החלט אם אתה רוצה אייפון או

אנדרואיד (שזה למעשה מה שהמכשיר. הבעיה היא שלא ממש ברור איזה רום מותקן עליו).
במקומך הייתי הולכת או על אייפון בלתי מזוייף
או על אנדרואיד מחברה מוכרת
לאו דווקא יקר, אבל מוכר. \קח בחשבון שלאנדרואידים עם המפרט הזול יש מגבלות. לחלק הם מתאימים ולחלק לא.
עדיף לתאם ציפיות לפני הקניה

למעלה