iPod או Mp3

ben4ben

New member
iPod או Mp3

אני רוצה ליקנות עוד נגן ולא יודע איזה ומה ההבד בין Mp3 לבין iPod? כמה עולה ביכלל iPod? משהו בגודל של 1G בתודה: בן

RoiRoi88

New member
תשובה אחת... אין הבדל

יש הרבה סוגים של נגני MP3 מחברות רבות. כל חברה נותנת לנגן שלה שם, וחברה אחת, שנקראת APPLE, קראה לנגן ה-MP3 שלה "IPOD". בקשר לשאלה על IPOD בנפח 1GB, יש לך בנפח הזה רק את ה-SHUFFLE, שאין לו מסך, ובמחיר שלו אתה יכול לקנות נגן הרבה יותר טוב של iRiver (שמישהו אחר כבר ימליץ לך עליו, כי לי אין אותו).

nirav

New member
ipod is the best

תסתכל ותראה מחירים של אייפודים החל מ1 ג'יגה.. לכל מי שיש אייפוד לא יגע ולא יינסה משהו אחר..

לא הבנתי משהו אחד...

בשביל האיפוד צריך אייטיונס נכון? אז ככה: האיטיונס ממיר את השירים לפורמט מיוחד שאותו קורא האייפוד?או שכל קובץ נשאר בפורמט שלו?(wma,wav,mp3,)....??? תשובה אחת ולתמיד תתקבל בברכה!

gt-master

New member
היה לי איפוד

ודוקא מכרתי אותו ונשארתי עם איריבר ועם קריאטיב מיקרו. איפוד הוא אחלה. מאוד פשוט ומוגבל. מסיבה זאת גם נוח ויעיל. איפוד הוא אחד הנגנים הרגישים ביותר,נשרטים ביותר,ודי לא אמין לטעמי. יתרון של איפוד: ים אביזרים. זה לא יתרון,זה חיסרון.בגלל שאין בו כלום, צריך לקנות במחירים אבסורדים כל דבר קטן,שאפל מתעקשת לא לצרף.

איזה איפוד היה לך?

נראה לכם שאפשר לסמוך על ה"לוחות"פה בפורום? אני מפחד ליפול על מישהו שקרן שימכור משהו מקולקל או משהו בסגנון. מישהו קנה שם פעם? מה אתם חושבים בכללי?

gt-master

New member
תשובות

איטונס יכול להמיר לפורמט של אפל AAC אין הכרח להמיר,איפוד קורא MP3 רגיל אבל לא WMA שאותו יש צורך להמיר. היה לי 20גיגה דור 4. לסמוך? אין פה חוקיות.ביד שניה אתה מסתמך על מזל ועל רושם מבן אדם. מה זה "מישהו קנה שם פעם?" זה לא שם.זה סך הכל לוח מודעות. תתקשר ,תראה עם מי אתה מדבר,תבדוק את המכשיר. קח בחשבון שאם המכשיר ישן ובלי אחריות בארץ,יש סיכוי טוב שהוא ישבוק וזה סיכון שלך.

weird dust

New member
הודעה מנהלתית (?!?)

הלוחות בפורום אינם קשורים להנהלה ואינו נבדק, כל אחד יכול להעלות לשם הודעה והיא תימחק לבד בשלב מסויים. לכן, אם קונים שם זה בין המוכר לקונה ואינו קשור לפורום באופן ישיר. מי שנימצא שם אני לא מכיר ואם קונים יד שניה חשוב לשים לב מה קורה עם אחריות, למה נמכר, איך ניראה המצב שלו ומה המחיר.

weird dust

New member
זה באמת ככה

אייפוד היום הוא מאוד טוב כי הוא פשוט. מה כל ילד צריך היום? שהנגן שלו יהיה פשוט ונוח - רובנו לא צריכים רדיו הקלטה וידאו ומה שיש בשאר (היום יש גם אייפוד וידאו). הוא הרבה פעמים ממש מעצבן כמה הוא לא אמין מכל מיני סיפורים שיצא לי לשמוע ומצד שני יחסית הוא די אמין כמו כל נגן השאלה איך משתמשים בו. אייטונז (בניגוד לתוכנה של סוני!) משאירה את הקובץ כמו שהוא ולכן הוא לא מעביר וואמה או אוג או שאר קבצים שהאייפוד לא יקרא. אבל הוא ימליץ להמיר מחדש בתוכנה.

למעלה