ipod אמריקאי ב 220ולט?

kensaggy

New member
ipod אמריקאי ב 220ולט?

האם אי-פוד שנקנה בארה"ב (110 ולט) יעבוד בישראל ללא שנאי? רק עם מתאם? האי-פוד כבר נרכש ע"י הורי בארה"ב אבל על המטען לא כתוב כלום בנוגע ליכולות המתח שלו. בתודה מראש, חן.

La Gamba

New member
תקנה מתאם

כי לא רק שהמתח שונה, גם צורת התקע. ואתה צריך מתאם שמן יחסית, לא הדקים הקטנים, כי הם בנויים לתקעים אחרים (למרות שהם נראים אותו דבר) או שאתה יכול לקנות שנאי, אני לא יודע איך האייפוד בנוי, אבל הקריאיטיב שלי זקוק לחמש וולט בלבד לטעינה (ונראה לי הגיוני שגם לאייפוד), כך הוא נטען דרך הUSB, דרך המתאם הרגיל למצית של הרכב, ודרך רוב השנאים שמגיעים עם דיסקמן, או סתם שנאי רגיל. הכניסה היא כמו כניסה של דיסקמן).

Nמו

New member
זה כל היופי....

המטען שלהם הוא גם שאניי.....לכל מתח.... נחמד לא? מה שאני עשיתי זה קניתי בחמש שקל בחנות החשמל המקומית חתיכת פלסטיק ומתכת שממיר את הצורה של התקע מאמריקאי לישראלי (אירופי, איך שתקראו לזה) וזהו...

Antigo

New member
לשני התגובות...

אתם אומרים דברים שונים - מי צודק? חחח

Nמו צודק

רק צריך מתאם שעולה כמה שקלים המטען של אפל ידע להסתדר וגם מטעינים דרך המחשב מהusb וfirewire

La Gamba

New member
אני טועה, למקרה שהיה ספק ../images/Emo13.gif

סורי שבלבלתי.

Antigo

New member
שניה...

רגע, רק שאני בטוח יבין נכון. גם אם קונים בארה"ב (שהתח שם לא כמו בארץ/אירופה) לא צריך כזה מכשיר שמשנה את המתח (מ-110 שבארה"ב ל-220 שבארץ)?? תודה

Nמו

New member
לא, לא צריך!

תתחדש.... באותה הזדמנות תקנה גם את הiMac G5 החדש שלהם ותגיד לי איפוט אתה גר, כי אני ממש רוצה לראות את המכשיר הזה בפעולה.

kensaggy

New member
תודה לכל העוזרים

אז רק מתאם צורה יספיק...אחלה
תודה רבה לכל העוזרים על הסרת הספק. שיהיה לכם שנה טובה
-חן.

למעלה