iPod מדלג על שירים

henchook

New member
iPod מדלג על שירים

למישהו זה קרה? לפעמים ה-iPod מדלג על שירים מסויימים. למשל, כשהוא מגיע לנגן שיר X, מופיעים הפרטים שלו על המסך, ואחרי בער. 1/3 שנייה, הוא עובר לשיר הבא. כבר קרה לי שהוא עשה את ה עם כמה שירים ברצף, כלומר הוא ניסה לנגן שיר X, עבר לנסות את Y ואז את Z ואז שיר אחר, עד שבסוף הגיע לשיר שהוא יכול לנגן בלי בעיות. זה קורה באופן קונסיסטנטי עם אותם שירים, כלומר אם הוא מדלג על שיר, ואני אח"כ מנסה שוב לנגן את השיר, אז הור ידלג עליו. מצאתי דרך "לעקוף/להיפטר" מהבעיה, אבל זה לא דרך נוחה, ואני רוצה גם לדעת למה זה קורה.

השירים עצמם לא באיכות טובה

זה קיים בכל נגן mp3 פשוט אחרים אולי ינגנו אבל באיכות מחרידה האיפוד פשוט לא מנגן אותם

henchook

New member
זה לא זה. השירים באיכות טובה.

השירים באיכות טובה מאד. מקודדים ב-128160kbit ולחקם אפילו ב-192. אם אני משנה משהו ב-Get Info של השיר, ככה שיגרום ל-iTunes לסנכרן אותו שוב עם ה-iPod, אז הוא יתנגן יפה ובלי בעיות. כלומר הבעיה היא לא איכות השירים.

Sweet SuGaR

New member
ממ זה קורה

פשוט תמחקי מהאייטונז ותחזירי את השיר חזרה לתוכנה.. זה עוזר...

Antigo

New member
לי קרה אותה בעיה אבל בitunes עצמו

יש שיר מסויים שזה פתאום החליט תמיד לדלג אליו (פעם הוא היה מנגן אותו, ואז החליט להפסיק). ניסיתי למחוק מה-itunes ואז להחזיר אבל זה לא עזר (והשיר באיכות 192kbps).

אין לי אייפוד, אבל הצעה אפשרית:

קרה לי דבר דומה בווינאמפ, אני חושב, וגיליתי שמדובר בקבצים שיש להם הגנה כלשהי, כנראה מזכויות יוצרים או משהו אני חושב.. יש מצב זה משהו אחר, אני לא מצליח להזכר אם אני יזכר אני יגיד

AboveBeyond

New member
הסיבה...

כנראה שאתה מוריד שירים שעשו להם ריפ למחשב לא טוב כמו כל ילד שמביא דיסק ומעתיק למחשב עם תוכנה פשוטה אם אתה מכיר יש כזה דבר שחרורים rleses אני אתן דוגמא 01-tomonari_and_tommy_pi-c_sharp_2004__markus_schultz_remix-usf.mp3 לא להבל זה נקרא שחרור יש כל מיני קבוצות לא חוקיות בין המובילות pow, ute ,tgx שקונות את הדיסק - תקליט ועושות ריפ באיכות גובהה (192)ובלי בעיות הם עושים את זה עם תוכנה מיוחדת ומיקסרים מיוחדים וכו .. נכון .. לא לכל שיר יש שחרור .. בד"כ לשירים שלכם יאן שחרורים אני אומר את זה כי אני דיגיי ואני מתעדכן יומית בשחרורים .. אז תנסה להוריד קובץ אחר של השיר שתופס יותר מקום והוא אותו זמן של מה שיש לך זה סימן שהאיאכות יותר גבוהה ולא סתם רשמו 192 תהנו ..

JustThomas

New member
יאללה אל תחרבש בשכל.

ומה קשור שחרורים? יש את זה רק בלייבלים כאה וכאלה שאמנים במוזיקה אלקטרונית מוציאים סינגלים כל הזמן. אפשר לעשות ריפים (לדיסקים מקוריים) באיכות מעולה בלי מיקסרים וציוד. עם תוכנה נורמלית, לדעת איך לקודד, ולא בפחות מ192KBPS (לדעתי).

למעלה