Ipod מדלג על שירים

guykeren

New member
Ipod מדלג על שירים

יש לי איפוד דור רביעי 40 גיגה, הכל בסדר חוץ מזה שליפעמים הוא מדלג על שירים, פשוט עובר לשיר הבא מבלי לנגן את הנוחחי, ליפעמים גם בשירים ארוכים אם אני מעביר אותן לאמצע השיר הוא מפסיק לנגן וקופץ לשיר הבא. הרצתי את כל הבדיקות\דיאגנוזטיקה שיש גם עבור הדיסק שלו והכל בסדר. האם למישהוא היתה בעיה כזו????? גיא

הבעיה היא לא באיפוד אלא בשירים

מספר אפשרויות האיכות של השירים ירודה והאיפוד לא מוכן לנגן אותם , נגנים אחרים אולי היו מנגנים אבל זה היה נשמע נורא העברת השירים מהמחשב לאיפוד לא עברה כמו שצריך אז האפשרות היא לפרמט ולהעביר שוב פעם דרך האיטונז אגב איזה usb יש לך?

guykeren

New member
איכות

מעניין, כי איכותם טובה, מה שיותר מעניין שלפעמים האיפוד מנגן אותם ולפעמים לא. כשאני משתמש באי-טיון תמיד הוא מנגן אותם. אני משתמש ב USB1 וגם USB2, מבצע סינכרון משני מחשבים (לא בו זמנית) תודה גיא

guykeren

New member
לפי הבנתי

ההבדל בין USB1 ל USB2 הוא רק במהירות, שניהם אמינים מבחינת העברת הנתונים לפחות לפי הבנתי, אתה אומר שהמידע לא מועבר טוב? גיא

ההבדלים לא רק מבחינת מהירות

גם מבחינת אמינות הרבה פה סיפרו שהיואסבי 1.1 לא התנהג יפה והיו צריכים להעביר שירים בנגלות קטנות להבדיל מהusb2

Dood1000

New member
שתי תשובות:

1. בעיניין הנגלות, זה נכון אבל מהסיבה שהאייפוד מתחמם יותר מדי בהעברה רצופה של מעל ל200 שירים בחיבור USB1. 2. בעיניין הקפיצות, זה קורה לי רק בזמן ריצה, בטילטולים של האייפוד. לא נתקלתי בתופעה אפילו פעם אחת בשמיעה בבית.

Antigo

New member
נצל"ש הוא נקנה!!!

היום (שישי) אבא שלי קנה בניו יורק את האיפוד!!! ביום ראשון ב-17:00 הוא מגיע!!! איזה כיף לי. מסתבר שיש מחסור מאוד רציני של איפודים בניו יורק. אבא שלי חיפש באיזה 3 חנויות ובסוף מצא רק את זה של hp (לא היה איכפת לי שיקנה את זה כיוון שזה בדיוק אותו דבר, חוץ משמאחור יש גם סמל של אפל וגם של hp). השאלה היחידה שלי היא מה קורה עם האחריות? יש בכל זאת מידע (כיוון שזה בכל זאת מוצר של אפל) או מ-hp (אבל אין אי-פוד של hp בארץ)??? אם מישהו יודע פרטים שבבקשה יכתוב. נ.ב האיפוד של Hp ושל אפל נחשבים שווים בכל התכונות וכו', נכון?

Antigo

New member
ועוד שאלה קטנה ../images/Emo12.gif

איזה אוזניות מגיעות עם ה-apple ipod by hp (כמו שנכתב באתר של Hp חח, כנקראה הם חייבים לכתוב של אפל)??? אותםפ אוזניות הלבנות של אפל? כי אם לא מזה שווה

האיפוד של hp מגיע עם אחריות של hp

יש טוענים שיש להם אחריות יותר טובה וכן יש HP בארץ בלי קשר אם מוכרים כבר איפוד שלהם בארץ שיהיה במזל טוב

Antigo

New member
ידוע לי שיש HP בארץ, אבל

כיוון שלא משווקים את המכשיר בארץ, ידוע לך עם האחריות מכסה את זה? באתר הישראלי שלהם אין את המוצר. וידוע לך בקשר לאוזניות? חח זה סתם שאלה
תודה רבה

מצטער אבל אין לי תשובות לזה

אתה יכול פשוט להתקשר לhp ישראל ולברר שמעתי שיתכן שהם כן יעזרו לגבי האוזניות אם לא תקבל למרות שאני מאמין שכן תקבל תוכל תמיד לקנות אותן

Antigo

New member
אין בעיה.

אני ינסה ליצור איתם קשר ביום ראשון (מן הסתם עכשיו סגור שם
) ויכתוב את תשובתם (נקווה לטוב).

למעלה