ipod / נגן MP3

11menashko11

New member
ipod / נגן MP3

שלום לכולם!!! אני פה חדש בעסק הזה. אבל אני רוצא לקנות נגן/ אי- פוד. קודם כל מה ההבדלים בינהם? אני מוכן להשקיע משהו כמו אלפייה, מה אתם ממליצים? יש מכשיר שאותו אפשר לשדרג ע"י הורדת תוכנה אליו? יש מכשיר שיש בו גם משחקים על התצוגה? כמה זמן מחזיק סוללה? אודה מאוד לכל מי שמוכן לעזור, תודה ויום טוב

weird dust

New member
אייפוד הוא נגן MP3

ולכן גם אין הבדל בינהם. אייפוד הוא נגן של חברה בשם אפל והוא מנגן MP3 כמו כל נגן אחר. באייפוד יש משחקים, יש לו תוכנה שחייבים להישתמש בה להעברת שירים, סוללה מחזיקה תלוי לפי דגם משהו כמו 15-18 שעות זמן מעבדה. אני ממליץ להשקיע באייפוד עוד 400 שקל מינימום

yifatushc

New member
לגבי אייפוד...

למה כוונה ב"יש לו תוכנה שחייבים להשתמש בה להעברת שירים"? איך זה עובד ב-MP3? אין צורך בתוכנה כזו? תודה! יפעת

matke

New member
תלוי באיזה.

+התוכנה מאוד נוחה (איטיונס) חוץ מזה רק אני רואה בחוסר תוכנה חיסרון? יש דרכים יותר טובות לסדר את השירים שלך...

weird dust

New member
כן, לי יש דרך

הטאגים קיימים בכל מקום ועצם העיניין שכל השירים שלי נמצאים בתיקיות זה אומר שאני פשוט מעתיק את הכל וזהו. אני לא צריך לעבור דרך תוכנה. אני הולך לחבר מכניס את השקע ומעביר קבצים, אני לא צריך להתקין לו תוכנה להיתעסק בהורדה וכ'ו.

TheRealDeal

New member
לא רק אתה ../images/Emo13.gif

במיוחד האייטונז.. אני חושב שהתוכנה ממש נוחה.. אני משתמש בה גם לשמיעת מוזיקה בלי קשר לאייפוד.. קל לסדר בה רשימות השמעה ושירים, טאגים והכל.. יש חיפוש מוזיקה והכל פרוס מול העיניים... ובדיקה שערכתי - נתתי לחברים שלי את התוכנה, כולם חושבים שהתוכנה גאונית (וכולם הסתדרו איתה), אז להעביר דרכה שירים לאייפוד? זה שטויות.. ^.^ אבל תמיד יש מי שזה לא נוח לו.. אי אפשר לרצות את כולם, בעיקר את מי שמשתמש הרבה בDOK (אבל לי אין בעיה, כי היא מותקנת אצל כל החברים שלי). ולפותח ההודעה, בקרוב יתחילו לייבא את האייפוד נאנו, והמחירים של המיני אייפוד ירדו, כדאי לחכות.. אבל לא יותר מדי, כדי שלא ייגמר הסטוק. כדאי גם שתכתוב מה אתה רוצה מנגן.. כי לא תמיד האייפוד מתאים לכולם.

TheRealDeal

New member
הגיוני.. ../images/Emo13.gif

בעיקר בגלל שהיא פחות כבדה... אבל לא היה לי כוח לייבא את כל השירים שלי לווינאמפ.

weird dust

New member
גם אני השתמשתי בעבר באייטונז

עכשיו אני משתמש בווין אמפ. אין הרבה הבדל ושתיהן נוחות. בכל מיקרה לא קשה לעבוד עם נגן במחשבים כי יחסית כולן מאוד דומות.

11menashko11

New member
שוכנעתי לקנות אייפוד...

אמרו לי שיש כאלה שניתן לשדרג להם את התוכנה, זה נכון? באיזה גדלים יש? איכות שמיעה? כולל TAG בעיברית שיהיה בו גם רדיו (טייפ מנהלים רק אופציה, לא חייב) עם סוללות סטנדרטיות שיחזיקו מעמד מספיק זמן במחיר של 900-1300 ש"ח (אם זה מחיר הגיוני) תודה, מושק'ה

למעלה