IPOD 20G VS. IRIVER H320

TamirKadishi

New member
IPOD 20G VS. IRIVER H320

מה יותר מומלץ לצורכי שמיעת מוסיקה, חיבור למערכת סטראו. בהיבט איכות, נוחות, אמינות וכו'. בברכה,

BIacKnight

New member
תשמע אני מכיר את הh320 והנגן

הזה מתאים לכל האופציות שצינת,מבחינת איכות,אמינות וכו.. את האיפוד אני לא כך מכיר.. לכן תחכה לתגובה של מישהו אחר. אני ממליץ לך בחום רב על הh320 של iriver.

TheRealDeal

New member
אני הייתי הולך על האייפוד.. אבל

באייריבר יש פיצ'רים שאין באייפוד, כמו רדיו, הקלטות וסרטים (בשבילי זה ממש לא שימושי.. אבל יכול להיות שלך זה יהיה.. ואל תקנה בגלל הסרטים, זה לא באיכות טובה וזה במסך מאוד מאוד קטן.. יש את זה רק בשביל למשוך קונים). בנוסף האייריבר מגיע עם מטען נייד לנגן(עם סוללות) וקייס (ואולי עוד משהו), אבל העובי של האייריבר הוא כמעט כפול משל האייפוד... חוץ מזה, הממשק של האייפוד הוא הכי נוח שקיים לעומת האייריבר שמניסיון שלי עם נגן שלהם הוא דיי מסובך. אני יודע שעוד מעט יבואו אנשים שיקטלו את האייפוד על המקום כי אין בו רדיו וכל השטויות האלה.. אבל אתה צריך פחות להקשיב לנו ולהחליט מה אתה מעדיף מבחינת פיצ'רים... כי הכסף שלך אחרי הכל

t o m z

New member
מצטרף ורוצה לשאול שאלות בעלי H-320

אני כבר מתקרצץ כאן הרבה עליכם אז לא להתרגז בבקשה
אז לגבי ה H-320.. -מבחינת הגודל והמשקל, לפי מה שהבנתי הוא יותר קטן מבתמונות אבל הוא קצת כבד. לבעלי המכשיר, האם נוח להסתובב איתו בחוץ? האם קניתם שלט LCD במקום ההוא(המעפן) שבא עם המכשיר, כדי שיהיה נוח יותר? - ועוד שאלה, איך הרדיו במכשיר? תודה לעונים.

gt-master

New member
תשובה>>

פחות נוח להסתובב איתו מאשר עם איפוד בגלל העובי. חוץ מזה הוא דיי זהה בגודלו לאיפוד. השלט שבא איתו לא מעפן.הוא בסדר גמור ,נוח ועושה את העבודה,ולא לשכוח שהוא מן הבודדים שבכלל בא עם שלט. הרדיו במכשיר מצויין רק לא לשכוח שהאנטנה באוזניות והשלט מפריע. למי יכול לוותר על רדיו,הקלטה,תמונות וסרטים ומסך צבעוני ושלא צריך בסים חזקים, שיקח איפוד כי הוא יותר נוח בכיס ויותר נוח לשימוש. רק שיקח גם בחשבון שהאיפוד יוצא יותר יקר כי הוא בא בלי שום תוספת אלמנטרית כמו נרתיק או שלט.

gt-master

New member
ראיתי שכבר יש

לדעתי זה מיותר. א.זה עולה כסף ב.זה בטח לוקח מהסוללה אנרגיה. ג.הוא בגודל של נגן פלש אז לי מספיק מה שבא איתו וגם זה לפעמים מיותר (רק ששמים את הנגן בתיק)

bitonano

New member
יצא לפני פחות או יותר חודש...

ו\כל פעם שולחים עוד ועוד סחורה.. יש PRE ORDER כי הם נמכרים כמו לחמניות אחרי פסח..

יצא לפני ייותר מחודש..

הרבה יותר.. אולי חודש מוכרים אותו דרך מיסטיקריבר אתה מתכוון..

bitonano

New member
הוא יצא לפני חודש... לא היה אותו

בסטוק לפני זה... ואין אותו במלאי כמעט בשום מקום..

ידידי.. צר לי לאכזב אותך אבל..

http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=523&SearchPagePosition=1&search=%F9%EC%E8&searchMode=allwords&searchIn=Topic&forum=7&searchSort=dateDESC&ReturnPage=Search שים לב לתאריך..

bitonano

New member
נו... זה שהכריזו עליו זה לא אומר

שכבר הגיעו שלטים למכירה... אפילו שאלו שם מה המחיר המשוער... הכריזו עליו לפני הרבה מאוד זמן, אבל יציאתו לשוק שהוא התחיל להמכר נעשתה פחות או יותר לפני חודש חודשיים..

ידידי.. לא הגזמנו?!

" למי יכול לוותר על רדיו,הקלטה,תמונות וסרטים ומסך צבעוני ושלא צריך בסים חזקים" תמונות ומסך צבעוני קיים באייפוד.. סרטים - סתם גימיק.. תכלס ההבדל זהרדיו והקלטה ובאנדל.. וסרטים והקלטה אפשר לשים באייפוד אם שמים לינוקס..

gt-master

New member
לא הבנת אותי

לא הייתי ציני וגם לא שלילי על איפוד.אני אפילו מתכוון לקנות אחד. פשוט ציינתי עובדות. ודרך אגב אני לא אקנה צבעוני.באמת שמיותר . האיפוד יותר נוח מהאיריבר H320 אבל כמו שאמרתי זה למי שלא צריך את כל שאר היתרונות הרבים של האיריבר.

bitonano

New member
אתה לא יודע שכבר מוכרים רק צבעוניים

והאלה לא צבעוניים זה רק שאריות שנותרון וגם הם מתחסלות... כדאי שתזדרז...

gt-master

New member
אני יודע.יש יד שניה או מיני

למישהו יש מושג אם למיני ולאיפוד הרגיל איכות סאונד זהה? אני שמעתי רק את הרגיל וקראתי שלמיני יש איכות ירודה לידו,יש אמת?

לא רק יד שנייה..

יש לחנויות מלאי שהן עוד צריכות לסיים.. למשל בידע מוכרים את הדור 4 ב1500 ואת הקולור ב2000.. ולגבי השאלה שלך.. לא יודע אם למיני יש איכות ירודה, הוא נשמע די זהה לקולור שלי אבל אומרים שבגלל שלחיבור אוזניות בקולור אפשר גם לחבר כבל שיוציא תמונה זה הורס את האיכות של הקול.. לא אישית לאיצא לשמוע קולור מול 4th gen. אז אין לי דעה..

matke

New member
לא נראה לי.

אבל עם אתה רוצה בידע מוכרים את הלא צבעוני 20 ג'יגה ב 1500 נראה לי...

gt-master

New member
"לא נראה" זה לא תשובה>>

צריך לבדוק אחד מול אחד בהשווה על אותו קובץ ואזניות. ידוע שיש הבדלי איכות סאונד בין סוגי איפוד(שאפל לרגיל). ודרך אגב בידע זה 1599 שזה יותר 1600 מ 1500 אבל זה באמת פחות ממה שהיה.

למעלה