iPod MINI????

nadav144

New member
iPod MINI????

מישהו מוכן להסביר לי למה שמישהו יקנה את ה MINI???? חוץ מהעיצוב שלו (AKA צבע) והגודל הטיפה יותר קטן שלו... מה יש לו? 4G מוזיקה זה כל כך קצת! עד שמשקיעים כבר את הכסף, שימו עוד כמה שקלים ותקנו 15G 3G.... נראה לי יותר חכם.... אבל... מישהו מוכן להסביר לי את הנושא?!

שיאנה

New member
כי יש אנשים

שמאה דיקים (פלוס-מינוס) זה די והותר בשבילי\ם והם רוצים להנות גם מה"שיקיות" של העיצוב של המיני. אבל מה זה מטריד אותך בכלל? שכל אחד יעשה מה שבא לו.

lony21

New member
15G דור שלישי אפילו זול יותר

יש אנשים שפשוט 4 ג'יגה זה אפילו יותר מדי בשבילם... ובא להם ת'עיצוב ות'נחמדות של המיני אז אמממ שיהנו

נכון

אני בעליו הגאה של מיני-אייפוד כחול בן כמה שעות

cool girl16

New member
למה באמת..../images/Emo3.gif

כי הוא קטן יותר, מגניב יותר, מהמם יותר, וכי 4 גיגה בשבילי זה די והותר.. זה למה..

בדיוק והוא יותר מיוחד

גם ככה כמעט אין אייפודים בארץ, אז מיני בכלל כמעט ולא רואים בגלל שפה ה15 ג'יגה עולה פחות

lony21

New member
לדעתי דווקא הרגיל יפה יותר

לאד'ע, יותר אהבתי את הפשטות של שלו לבן כזה יפה... ואני מקווה שתוך חודש כבר יהיה לי אחד כזה אני רק מחכה ליום לפתוח הודעה בפורום "קיבלתי אותו!"

אני מניח שניסית לשרשר אליי?

למקרה שלא, אז אל תקראי ת'הודעה
ולמקרה שכן, תקראי
אני מכור כן אני מודה, הלכתי היום לבאולינג (אני בליגה מקצועית
) ולקחתי אותו איתי לא השווצתי אבל האוזניות היו לי באוזניים בכל שנייה אפשרית
ואםילו שהיה רעש נוראי בבאולינג שמעתי טוב וחזק כשהווליום לא הגיע לסוף ושוב נורא הופתעתי מהאוזניות הקטנטנות האלה שמפתיעות אותי לטובה כל פעם מחדש
והיה כל כך כיף להעביר שירים בכזאת קלות! והווליום היה הכי כיף! רק להזיז ת'אצבע בלי ללחוץ

cool girl16

New member
בטח לך..

ואני חייבת להעיר: מזמן לא ראיתי כל כך הרבה חיוכים בהודעה אחת :) סתם סתם, תתלהב, אני שיגעתי לאנשים את המוח עם סקיפי..

nadav144

New member
ווי..... ממש מזכיר לי נוסטלגיה...

ל IPOD שלי (15G) חיכיתי חודש וחצי! בן דוד שלי היה אמור להביא אותו איתו מאנגליה לאחר שהזמנתי אותו דרך האתר שלהם. הבעיה שמשהו התעקב שם עם המשלוח ועד שדוד שלי נסע, ה IPOD עדיין לא הגיע!!!! ממש נורא... כל היום נשמתי, חלמתי, שתיתי ואכלתי IPOD.... בסופו של דבר אחרי חודש וחצי בערך אחותי נסעה לאנגליה וחזרה עם IPOD.... :) מזל שיש אחיות
(היא גם שברה את הפאלם הראשון שלי, אבל סיפור לפעם אחרת
)

maxkushnir

New member
גם פה שק"ם אלקטריק מאחרים

הודיעו לי שיום שני אמור להגיע אליהם,חיכיתי וחיכיתי איך שהגיע יום שני קמתי באושר והתקשרתי אליהם,אמרו לי או היום בצהריים או מחר,או קיי אמרתי לעצמי יאללה נחכה עוד יום לא יקרה שום דבר. הנה הגיע לו יום שלישי ואני שוב קם מאושר ומרים טלפון דבר ראשון על הבוקר,ומה אני שומע.....תנסה מחר אחרי הצהריים אמור כבר להגיע איזה עצבים איתם! אני כבר מת לקבל אותו

nadav144

New member
מה שקם אלקטריק?!

MINI???? אני אישית הייתי קונה ישירות אצל ידע, למה ללכת סחור סחור.... www.Yeda.co.il (אם אני זוכר נכון...)

maxkushnir

New member
לא מיני

לא מספיק לי 4 ג'יגה הלכתי על ה 15 גי'גה דור שלישי,ושקם כי היה להם מבצע של 47 שקל ב 32 תשלומים,משהו שכרגע אני יכול להרשות לעצמי אז קניתי אצלהם

cool girl16

New member
חודש וחצי קטן עליי

נסה חצי שנה.. חודש לקח לי לבחור נגן, חישה חודשים המתנה.

לי לקח שבועיים לבחור נגן ו

במקרה ביום שהחלטתי שאני רוצה מיני-אייפוד, אמא שלי נזכרה שחברה שלה בלוס אנג'לס, קח שלקח לי שבועיים וחצי סך הכל לקבל אותו

למעלה