iPod Nano בביקורת בעברית

• פותח הנושא TGP
  • פורסם בתאריך

shay0600

New member
שאלה

איך אפשר לדעת איזה אוזניות מקבלים עם הנגם אם לא רשום עליהם כלום בכתבה רשמו שזה Sennhiser MX300 איפה רשום את זה?

gt-master

New member
Sennhiser MX300

לדעתי זו שטות.איריבר באים עם אוזניות אלה והן מצוינות. איפוד בא עם אוזניות של APPLE שהן די גרועות.

gt-master

New member
בקשר לביקורת

"מה שנגנים אחרים עושים בערך ב-10 כפתורים אם לא יותר, אפל הצליחו לכווץ לגלגלת אחת, מקש בחירה וכפתור HOLD " ומה עם ארבעת הלחצנים שקיימים בתוך הגלגלת?הם עדיין לחצנים זה כמו שאני הגיד שבזן מיקרו אין בכלל לחצנים כי באמת אין(משטח מגע בלבד). באיפוד יש 5 לחצנים + גלגלת מגע בעוד שב H320 יש גם 5 לחצנים וD-PAD במקום גלגלת (D-PAD הוא בעצם 4 לחצנים אבל הוא נחשב יחידה אחת). נכון שגם אני מעדיף גלגלת כזו או אחרת או משטח מגע כמו בזן מיקרו כי זה יותר מהיר לדיפדוף.

gt-master

New member
המשך>>

"ב-iPod nano קיימים לא פחות מאשר 22 מצבים שונים כלה במוזיקה קלאסית ואקוסטית, וכלה ברוק וג'אז. בהחלט נקודה שראויה להיות נקודת זכות לטובתו שכן לא קיימים נגנים רבים בעלי מבחר איקולייזרים כזה רחב." מה הקישקוש הזה? מי צריך 22 מצבים (ובכלל ב H10 יש יותר)? תנו לנו 5 מצבים ועוד אחד שניתן לכיוון שלנו.זה מה שיש בכל זבל סיני היום ב 100 שקל אז למה באיפוד לא? זאת הנקודה השלילית באיפוד ולא נקודת זכות.

gt-master

New member
דעתי על NANO

אני בטוח שהוא נגן מצויין כמו שאר הנגנים של APPLE אבל יש פה בעיה. הוא נגן פלש ובתור כזה הוא אמור להיות מתאים לפעילות יותר אגרסיבית מנגני HD. המחיר שלו גבוה יחסית וה 2 גיגה עולה דומה לסוני HD3 עם 20 גיגה ולא הרבה יותר גדול. פועל הנגן הזה מאוד עדין ורגיש וצריך לשמור עליו עוד יותר מכל נגן אחר ואם היה לי אחד לא הייתי יוצא לרוץ איתו ולא הייתי שם אותו בכיס בביטחה מה שאני כן עושה עם הקריאטיב ועם האיריבר IFP שלי. כך שלדעתי הנגן הזה מחמיץ את המטרה.

TGP

New member
האייפוד נאנו עדין, זה נכון.

אבל אם תשים אותו בכיס (רצוי שיהיה גם בתוך נרתיק, שלא ישרט), תוכל לרוץ כמה שאתה רוצה. ואם באמת פעילות הספורט שלך היא רצינית ולא נוח שנגן כזה יהיה בכיס, ניתן לקנות צמיד לזרוע. נ.ב. שמתי לב שאתה שם דגש חזק מידי על אייריבר. בן אדם שואל על X5 וישר ה-H320 נחשב ליותר טוב. לא עושים זאת לבן אדם שקנה מכשיר חדש, זה מוריד את המצב רוח במיוחד שהמכשירים די שווים ביכולתם.

gt-master

New member
אז ככה>>

נכון שאני בעד איריבר אבל זה לא בגלל שמשלמים לי על זה. יש לי נגנים של הרבה חברות טובות ושמעתי גם הרבה שאין לי. מה לעשות שה H320 הוא הכי טוב שיצא לי לשמוע ולראות. בקשר לבן אדם שקנה X5: לא התכוונתי לבאס אותו יותר ממה שהוא ביאס אותי בקשר לזה שהH320 לא מספיק טוב או לו ברמה של הX5.פשוט ראיתי צורך לתקן ולומר שזה לא נכון ובטח לא מדויק. למי שלא הבין הוספתי בשירשור ההוא הבהרה שאני לא אמרתי שהX5 לא טוב או גרוע. הוא נגן שעושה רושם כטוב אבל ביחס לH320 הוא נותן ביצועים נחותים,מה לעשות. אבל עדיין אחד מהנגנים המובילים בעולם .אין פה מה להתבאס.

למעלה