ipod nano מי מתחרה נגדו?

avipe

New member
ipod nano מי מתחרה נגדו?

שלום שלום ברצוני לקנות את הipod nano וחברה שלי עכשיו בארהב יכולה לקנות לי אותו ב250 דולר בערך. אז השאלה הראשונה שלי זה האם הנאנו הוא פלאש ואז בעצם הוא מתאים לפעילות ספורטיבית חוץ מהיותו קטן...? והשאלה השנייה היא לפני שאני קונה האם יש לכם המלצות למשהו כנגדו??משהו שעומד בסטנדרטים שלו ובגודל הקטן??אני מעוניין בגרסה של ה-4 ג'יגה. תודה מראש

weird dust

New member
כרגע אין מתחרים

הכי קרוב זה היו 10 של אייריבר והוא לא באותה ליגה כרגע. אין איתו הרבה בעיות חוץ 0.1 אחוז שהם פגומים. אם יש בעיה לא לשכוח להביא לארץ גם את כל הקבלות וכ'ו בכדי לקבל אחריות בין לאומית (היבואנית בארץ היא "ידע").

bitonano

New member
יש בעיה אחת והיא המסך שלו שממש

מתקלקל מהר אם אין לו כיסוי הולם...

avipe

New member
תודה

תודה על התגובות ושמעתי על הבעיות הם המסך אבל הבנתי שזה לא רציני כזה...צריך פשוט לדעת לשמור.... עכשיו נניח ואני ארצה לא את הנאנו אלא את האי פוד הרגיל של ה20 או 60 ג'יגה האם בתחום הזה כן יש להם מתחרים ראויים שיותר זולים אולי?ואולי יותר קלים ודקים ולא נראים ומרגישים כמו לבנת חבלה :) תודה בכול אופן יאלללה בייי ושנה טובה

weird dust

New member
מה שיש באתר זה מה יש

מה שאפשר לראות באתר של אפל זה מה יש. המחירים צריכים להיות זהים בכל העולם רק עם שינוי מיסים.

weird dust

New member
ויש פאק מסויים בנאנו

זה לא עוזר לשמור עליו ומי שדיבר על זה אמר שהוא רק ישב איתו בכיס (ולא ישבו עליו) והוא נשבר. הבעיה שיש פא ויש דברים שלא צריכים לקרות.

avipe

New member
האם שווה לחכות קצת?

האם שווה לחכות ולראות אם אפל ישנו משהו במסך???אולי עדיף באמת לחכות ולראות מה יקרה?@?@?

weird dust

New member
זה פאק שלא ניתן לזיהוי

וקונים ואם יש בעיה הולכים לאחריות. בעיקרון זה אחוז קטן יחסית.

+

זולים יותר בארץ, בחו"ל בעלי מחיר זהה(פרט לX5L של אייאודיו), קטנים/קלים יותר? לא.

weird dust

New member
איך לך מתחרה לנאנו

4 ג'יגה פלאש יש רק לאפל. יש מתחרים כמתחרים אבל לא באותה ליגה של מכשירים.

למעלה