1) אין אפשרות לצפות כרגע בסרטים ב IPOD או ב IRIVER (למעט הנגנים הענקיים של IRIVER וכו'- יעני דומה ל P2P ). 2) אני לא מכיר ממש את התכונות של IPOD אבל עם הוא תומך ב PNP וב USBOTG אז כן , אני בטוח שהשני כן הראשון אני בטוח 90% .
אפשר לצפות ב320 זה לא רציני זה לא מומלץ. באייפוד אי אפשר בתוכה הרגילה, אפשר בלינוקס זה אבל מסיר אחריות ומערכת שונה לחלוטין. האייפוד אינו תומך ביו אס בי און דה גוו ואין לו ברווזר. הנגן יכול לשמש כדיסק און קי אבל לא יהיה ניתן לנגן את השירים. (אם כבר החלטנו לעבור ללינוקס אז גם יהיה אפשר בלי בסיס הנתונים). מי היה מאמין שלינוקס לאייפוד יעשו כמו הרוקס בוקס וישימו גם אימולטור לגיים בוי (זה מצויין לילד בן 13 שיכול לשחק פוקימון כל היום).
שאתה עושה MOD למכשיר- ארקקיה אינה יכולה לתמוך בזה היות ואתה שמנה את ברירת המחדל שהם חתומים עליה, על כן האחריות פגה ......פשוט הסבר קצר לכל אלה שמעוניינים אבל מתלבטים או עדיין בסימני שאלה האם להוסיף דברים לא חוקיים לIRIVER (כל המכשירים ללא יוצא מן הכלל).
תזכרו בכם בבר מצווה? אתם זוכרים את עצמכם כילדים קטנים?! אני בטוח שלא, גיל 13 זה כבר לא ילדים, הפוך, אתם מסכנים, איך הרגשתם כשמבוגרים פעם אמרו "כשתגדלו תבינו" וכאלה? איבדתם את הילדות, תתבישו לכם.