ipod photo

סוסליק

New member
ipod photo

שתי שאלות לי על האיי פוד פוטו.. 1. האם אפשר לצפות בו בסרטים כמו באי ריבר? 2. האם המחשב רואה אותו ככונן נייד כמו את האיי ריבר, או שצריך תוכנה מיוחדת?

stardust19

New member
אז הנה שתי תשובות

1) אין אפשרות לצפות כרגע בסרטים ב IPOD או ב IRIVER (למעט הנגנים הענקיים של IRIVER וכו'- יעני דומה ל P2P ). 2) אני לא מכיר ממש את התכונות של IPOD אבל עם הוא תומך ב PNP וב USBOTG אז כן , אני בטוח שהשני כן הראשון אני בטוח 90% .

matke

New member
.............

1) אי אפשר 2)אפשרי.

weird dust

New member
תיקון ותשובה

אפשר לצפות ב320 זה לא רציני זה לא מומלץ. באייפוד אי אפשר בתוכה הרגילה, אפשר בלינוקס זה אבל מסיר אחריות ומערכת שונה לחלוטין. האייפוד אינו תומך ביו אס בי און דה גוו ואין לו ברווזר. הנגן יכול לשמש כדיסק און קי אבל לא יהיה ניתן לנגן את השירים. (אם כבר החלטנו לעבור ללינוקס אז גם יהיה אפשר בלי בסיס הנתונים). מי היה מאמין שלינוקס לאייפוד יעשו כמו הרוקס בוקס וישימו גם אימולטור לגיים בוי (זה מצויין לילד בן 13 שיכול לשחק פוקימון כל היום).

matke

New member
היי היי לא לצחוק על ילדים בני 13../images/Emo11.gif

ועם יוציאו לינוקס לאיריבר זה יהיה גאוני

weird dust

New member
יש רוקס בוקס

שזה אותו דבר בערך רק קצת שונה בשם ובלינוקס.

weird dust

New member
מיועד רק לאייץ 100 ולארקוס ישנים

קושחה נוספת לא רישמית לנגנים במצויינים למעלה בכותרת.

stardust19

New member
התקנת לינוקס על IRIVER משמעותה

שאתה עושה MOD למכשיר- ארקקיה אינה יכולה לתמוך בזה היות ואתה שמנה את ברירת המחדל שהם חתומים עליה, על כן האחריות פגה ......פשוט הסבר קצר לכל אלה שמעוניינים אבל מתלבטים או עדיין בסימני שאלה האם להוסיף דברים לא חוקיים לIRIVER (כל המכשירים ללא יוצא מן הכלל).

meidos

New member
יא גזענים!

תזכרו בכם בבר מצווה? אתם זוכרים את עצמכם כילדים קטנים?! אני בטוח שלא, גיל 13 זה כבר לא ילדים, הפוך, אתם מסכנים, איך הרגשתם כשמבוגרים פעם אמרו "כשתגדלו תבינו" וכאלה? איבדתם את הילדות, תתבישו לכם.

Giodor

New member
מה הקטע היום לרדת על ילדים בני 13?

זה מין אופנה כזאת בפורום היום? זה כבר ת'רד שני בסגנון.

למעלה