ipod touch vs. cowon

mehatzri

New member
ipod touch vs. cowon

אם משווים בין הנגנים בכותרת (ipod touch vs. cowon d2+ vs. cowon s9 )- מה היתרונות של כל אחד מהם לעומת השני? למי מומלץ כל אחד מהשלושה שמניתי? תודה! שני

את רוצה לקנות בשבילך?

זה לגמריי תלוי מה את רוצה מהמכשיר... בכל אופן, היה לי D2 והפלוס די דומה לו, את הS9 יצא לי לנסות ואת האייפוד אני לא מכירה אישית, אלא רק על סמך ביקורות ואנשים שמכירים... הD2 בעיניי אחלה מכשיר (הוא נגנב לי, ועכשיו אני קונה את הפלוס כנראה...). איכות סאונד ממש טובה. ממשק לא ממש נוח, אלא סביר. קל לתפעול. לדעתי לא מתאים למי שרוצה וידאו בנגן, כי המסך שלו די קטן. יש רדיו, יש הקלטה, יש אפשרות לכרטיס הרחבה. הS9 הוא 32 ג'יגה בלי כרטיס הרחבה, ממשק יותר נוח מהS9, נראה ממש יפה, מסך עמיד לשריטות עד כמה שהבנתי, קל מאוד! גם, איכות סאונד טובה מאוד ומתאים לוידאו. הטאץ' מציע יותר אפשרויות (שאני ממש לא מכירה את כולן). יש לו ממשק נוח מאוד. אם אני לא טועה, אפשר להעביר קבצים רק דרך התוכנה של אפל והאיכות סאונד פחות טובה מכל הIAUDIO. אם את רוצה מוסיקה נטו, לדעתי כדאי לך ללכת על הD2, אם את מחפשת מעבר, את צריכה לבדוק את המפרט של כל אחד מהנגנים ואולי גם לנסות בחנות או משהו (בבאג נחמדים ונתנו לי לנסות נגנים כשקניתי)

mehatzri

New member
תודה

כע אני מחפשת נגן בשביל עצמי. בעקרון אני רוצה נגן שישמש בעיקר למוזיקה. וראיתי שהמון ממליצים על d2+. ואז אני אומרת אם אני כבר קונה נגן עם מסך - אז אני אשמח אם הוא יתמוך גם בוידאו (למרות שזו לא הסיבה הראשונית לקנות). איך הd2 מבחינת וידאו? אם אני נניח בנסיעה - אפשר ממש לראות סרט למרות הגודל, או שזו חוויה מאוד לא נעימה? (יש מצב לקרוא כתוביות?)

תקשיבי...

את צריכה לחשוב עם עצמך כמה ג'יגה את צריכה, אם את רוצה יותר ממוסיקה ווידאו ומה התקציב שלך. הנגנים שדיברת עליהם מיועדים לצרכים שונים, אז קודם כל תבהירי מה הצרכים שלך. לגבי הD2- לדעתי זה לא נעים לראות בו ממש סרטים... נראה לי שעם כתוביות זה בכלל להוציא את העיניים. יש עליו סרטונים כאלה שבאים איתו, את יכולה לנסות בחנות. בהצלחה

mehatzri

New member
אני אגיד לך מה

בעקרון לא היה לי עד עכשיו נגן מוזיקה בכלל. כשהייתי בנסיעות ארוכות או מנקה את הבית - והייתי צריכה מוזיקה לקחתי מאחי את הmp4 שלו. אבל זהו - הגיע הזמן שאני אפסיק לקחת ממנו ואקנה אחד לעצמי. אז כאמור המטרה העיקרית היא: *לשמוע מוזיקה בזמן ניקיון *לשמוע מוזיקה בנסיעות נפח נצרך: 4GB תקציב : עד 600 שח (אם אפשר פחות - מה טוב) חשוב לי שהנגן יהיה אמין - ובגלל זה חשבתי על לקנות חברה מוכרת. לגבי איכות נגינה- אני לא יודעת עד כמה אני מבחינה בהבדלים, לא ניסיתי אף פעם. אבל נשמע נחמד לקנות משהו איכותי. עכשיו אני מתחילה לחשוב שאם במסגרת התקציב הזה אני אוכל "לשפר את החוויה" *ולקבל אולי אפילו 8GB (או אפשרות להרחבה בעתיד) *וכשאני בנסיעות - לראות מידי פעם סרטים *או-ואולי יותר נחמד- תוך כדי האזנה למוזיקה לשחק במשחק פשוט כדוגמת "באבלס" שלא מצריך חשיבה. אז אני אשמח לשמוע הצעות.

Fuhor

New member
אם תרצי לראות סרטים - צריך מסך סביר.

ל-D2 יש מסך 2.5". לא יודעת להגיד לך אם זה סביר או לא (לדעתי לא לסרטים ארוכים, אולי פרקים של סדרות). לא מבינה כלום בנושא של כתוביות. מצד שני, D2 הוא מכשיר קצת גדול ולא בטוח שיהיה נוח לשים אותו בכיס כאשר מנקים (לניקיון הייתי מציעה נגן קטן במיוחד כמו סנסא קליפ, שיכול להתאים גם לספורט). באבלס - אם יש גרסת פלאש של המשחק, אפשר יהיה לשים אותו על נגנים תומכי פלאש (כמו D2+ למשל). זכרי שלא ניתן להתקין תוכנות על נגנים. לא יודעת אם אפשר להפעיל אפליצקיה של פלאש תוך כדי מוזיקה (בדרך כלל לפלאשים הללו יש גם מוזיקה משל עצמם = התנגשות). אפשרות נוספת ומשונה קצת - שני מכשירים. סנסא קליפ 2GB לשימוש בבית במהלך ניקיון (הגרסא הישנה די זולה) ו-D2+ בגרסת 4GB לדרכים (ואותו אפשר להרחיב בעתיד).

למעלה