ipod

סוסליק

New member
ipod

יש דרך שבה האי פוד יכול לעבוד עם שני מחשבים? שמתי עליו שירים במחשב של אח שלי, ועכשיו שאני בא להוסיף דברים או לסדר אותו במחשב שלי, הוא לא מאשר לי ואני חייב למחוק את הכל ולהתחיל מחדש.. מה אפשר לעשות?

omerr8

New member
זה מה שאתה יכול לעשות

שם בטוח יותר יעזרו לך: http://tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1104&pass=1 פה זה פחות או יותר פורום "iriver ושונאי נגני המדבקות"

R o t e m G

New member
זה חבל

"פה זה פחות או יותר פורום "iriver ושונאי נגני המדבקות"" זה חבל כי יש עוד חברות חוץ מ -iriver (למרות שזו חברה טובה). למשל לא ראיתי אתכם מתייחסים הרבה ל-mpio.

יאיר B

New member
אנחנו נוהגים להתייחס בעיקר למה

שאנחנו מכירים. אני למשל, מעולם לא שמעתי נגן של MPIO ולכן אני לא ממש יכול לחוות את דעתי. אם יש מישהו ששמע נגן כזה ורוצה לכתוב עליו, נשמח לקרא ולפי זה להמליץ לאנשים עליו. אגב, אנחנו גם הרבה ממליצים על IAUDIO. לגבי נגני המדבקות: אנשים לא רוצים לשלם על איכות, רוצים בזול ואין הרבה מוצרים זולים שהם גם טובים (סאנדיסק הוא היחיד שמתקרב לזה). נגני המדבקות מוכיחים את עצמם כל הזמן כלא אמינים (כל שבוע יש סיפור אחר איתם). עד שהאיכות שלהם לא תעלה, לא ימליצו עליהם בפורום הזה (תתאר לך מה יקרה אם ימליצו על נגנים שמתקלקלים תדיר - יודע מה זה יעשה לשם של הפורום?).

R o t e m G

New member
בקשר ל-mpio

אני חשבתי (ועדיין חושבת) על לקנות נגן שלהם וזה לא קשור לזה שאתה ספציפית לא שמעת כי שאלתי כמה פעמים ואף אחד לא ענה לי...

gt-master

New member
ראיתי גם.

החברה הזאת לפי דעתי מנסה לחקות את איריבר (יש להם נגנים דומים) אבל בעצם כולם מחקים את כולם. יצא לי לשמוע נגן שלהם (זה שמעוצב כמו רדיו) ובהשווה לאיריבר שלי IFP790 הוא נשמע הרבה פחות טוב. אז אני בטוח שהם נגנים נחמדים אבל גם המוכר בבאג אמר לי שבכל זאת איריבר נשמעים יותר טוב. אם תקני אחד נשמח לשמוע חוות דעת שלך פלוס סקירה וכמובן תמונות.

gt-master

New member
כעיקרון יש פורום מיוחד לאיפוד

אבל אני אנסה את כוחי: אתה צריך לשים את הסינכרון על ידני ולא אוטומטי ואז תוכל להעביר שירים משני המחשבים.

למעלה