IQ הוא קישקוש בלבוש!!!!

hilasapir

New member
IQ הוא קישקוש בלבוש!!!!

בחינות הIQ בכלל לא מדויקות, הם בוחנות את כמות הידע לא את העומק, עם אני יודעת שראש הממשלה זה אריאל שרון אז אני יותר חכמה??? לא! הם לא בו בודקים אינטילגנציה אלה י דע וידע זה לא חוכמה!!!! תגיבו האם אני טועה/צודקת+נימוקים הרי אני רק בת 14 אז יש מצב שאני טועה......

pitria

New member
אם הם באמת בודקים כמות ולא איכות

אז הם דפוקים

hilasapir

New member
אני חושבת שאת/ה טועה.....

עם היא לא היתה בוחנת ידע אז היו צרכים לעשות אותה ככה שמודדים דברים כמו: לקלוט חומר חדש,לשלוט בחומר החדש,להסיק מסקנות,לעלות על טריקים וכ'ו.... אבל זה לא מתקיים בפועל,בחינות האי קיו לא מדויקות,אח שלי עשה ואז האח השני שלי והאח הראשון שלי אמר לו שהיו שאלות כמו מי המציא את הטלפון,מהו החוק השני של ניוטון, ומה זה אמור לענין ילדים ביסודי זה בוחן ידע!!!

y o u r ANGEL

New member
איזה שטויות...

במבחן האייקיו אין שאלות כמו החוק השני של ניוטון.. ואני עשיתי אותו, חוץ מזה ידע כללי גם מעיד על אינטליגנציה גבוה.. הדברים שאת אומרת שצריכים להימדד הם דברים שמודדים אותם במבחנים בבית ספר, ברגע שמישהו קולט טוב חומר חדש הוא מקבל 100 במבחן.. וזה לא אומר כלום על האינטילגנציה שלו, אינטליגנציה מורכבת ממכלול הדברים שקיימים אצל האדם, ידע כללי הוא לדעתי הדבר הכי חשוב אצל האדם, אדם שיודע מתמטיקה מעולה, אבל לא יודע כלום על העןלם שסובב אותו הוא אדם טיפש, עם יכולות מתמטיות טובות, לא יותר מזה.

hilasapir

New member
לגבי בית הספר

בית הספר עוסק כול השנה בחומר אחד...... לא צריך לקלוט אותו אני מכירה הרבה ילדים שלא מבינים את החומר ומקבלים 100 עקב שינון של התשובות לשאלות.....

pazro

New member
אני לא יודע מה אח שלך עשה, אבל מבחן

IQ לא מכיל שאלות מילוליות, שאלות על שפה או שאלות של ידע. מבחן שמכיל אחד מסוגי השאלות הנ"ל הוא לא!!! מבחן IQ!

FireZeroX

New member
שאלה כמו זאת, שאולי תיראה קלה,

בוחנת עומק ולא ידע, וזה מה שמצאתי בכמה מבחני אינטרנט: אם המילה "רפת" כתובה מתחת ל"סדק", והמילה "מסר" כתובה מתחת ל"רפת", איזו מילה נקבל באלכסון? (כאן נותנים 4 אפשרויות, שהתשובה היא כמובן ספר)

hilasapir

New member
א ולי אבל ככה לא מורכב כול המבחן..

כן יש כמה דברים במבחן שנראים בסדר כמו השלמת צורות וכאלה שזה גם כן לא בדיוק,נותנים לך מבחן ובוא יש משחק קוביות מסויים עם אתה מכיר אותו אז זה שטויות בשבילך ואם לא אז אתה לומד דבר חדש וזה לוקח יותר זמן

hilasapir

New member
חשבתי שיש רק אחד שכולל את הכול....

ראיתי מספר כתבות על קח שזה בוחן ידע ולכן זה לא מדויק.....

Tiryon

New member
iq ?

עזבי iq זה לא אומר כלום בחיים,יש הרבה מעבר ל-iq חוכמה זה שלוב של ידע ונסיון חייים...ובשביל למלא תפקידים מסויימים לאו דווקא צריך להיות גאון,אלא נסיון בתפקידים מסוימים ועוד,כך גם ראש הממשלה..

למעלה