IRIVER איפה לקנות ???

amitbat2

New member
IRIVER איפה לקנות ???

מדפדוף בפורום עוד לא הצלחתי להבין את ההבדל בין הגירסה האמריקאית לאירופאית ?! מחר אני בניו יורק ובעוד שבוע בהונגקונג, רציתי לדעת איפה כדאי לרכוש את המכשיר (אולי בכלל בארץ)? בהתחשב באחריות, עדכון עיברית ועוד משתנים שאני לא מודעת אליהם. שאלה שנייה ואחרונה, איזה מכשיר הכי כדאי לקנות לשימוש בנגן כנגן מוסיקה, בעת ריצה וגם ברגיעה. (חשוב לי שאת הסוללה אוכל להחליף באופן עצמאי, משמע, לא להיות תלויה בחברה, כמו בIPOD). תודה רבה.

weird dust

New member
יותר קל להחיף באייריבר!

באייריבר יותר פשוט להלפ עם זה המדד. ובשי המיקרים אני לא ממליץ לעשות את זה לבד לסוללה פנימית.

matke

New member
תלוי באיזה...

ב300 לא זכור לי שאפשר בקלות. אבל בH10 אין ספק שזה פשוט מאוד.

weird dust

New member
ב300 צריך לפרק ברגים

באייפוד צריך לפרק עם בפסטיק חלק אחר. זה אותו דבר.

weird dust

New member
דווקא לא

זה ניראה יותר כמו הקולפן תפוזים ומנדרינות של טאפרוואר

stardust19

New member
ההבדלים בין הגרסה האמריקאית לבין

האירופאית הם שהאמריקאית יותר דלה בפיצ'רים כגון DOK וכו'. איפה כדאי לקנות? זה שאלה שאתה צריך לענות עליה בעצמך היות וארקדיה לא תומכת במכשירים מחול ויכולה רק לשלוח לך את המכשיר לחול בעלות של 200 שח וגם בנדא לא תומכת. לשאלה השנייה- תקנה פלאש ככה תוכל להחליף את הסוללות כמה שבא לך וגם זה מתאים לטיולים וריצות כמו שציינת

amitbat2

New member
למה החלטת לפנות אליי בלשון זכר?!

ותודה בכל מקרה על תשומת הלב...

weird dust

New member
אם קונים בחול עדיף בהונג-קונג!

את השאר הסבירו והרעיון ששם הגירסה תהיה העולמית (או הקוראינית). בארה"ב הגירסה תהיה בעיתית וזה לא כדאי. באייץ 10 הסוללה היא סוללה יעודית שניתנת להחלפה.

amitbat2

New member
יש לך מושג איפה כדאי לרכוש בהונגקונ

או בכלל איפה אני יכולה להשוות את המחירים שם ?!

weird dust

New member
אני באמת לא מכיר את הונג-קונג

או את המיזרח בכלל, אבל שם יש גם הרבה זיופים ואסור לקנות מבסטה בשוק. יש צורך לוודא שהאיות נכון ושיש את כל הספרים הנכונים.

סיוי 23

New member
עדכון מחיר ממישהו בהונג קונג

ה-H10 6 GB עולה 285 דולר, זה עידכון מהיום.

amitbat2

New member
דולר הונגקונגי או אמריקאי ?!

בארה"ב אותו מכשיר עולה סביב ה 240 דולר...

למעלה