iriver מול ipod

eranle25

New member
iriver מול ipod

היי..יש לי מס' שאלות לגבי ההבדלים בין המכשירים הנ"ל (אני מדבר על האייפוד מיני ו iriver h10) : 1) באיזה מכשיר הסוללה נמשכת יותר זמן? 2) אפשר את שני המכשירים להטעין בחיבור למחשב? מה לגבי חיבור עם מטען לחשמל , יש לי מטען של GP אפשרי איתו? הבנתי שצריך אולי איזה מתאם של belkin איפה מוצאים את זה? חיפשתי באתר של באג לא ראיתי כזה.. 3) כולם מדברים על הרבה אביזרים נלווים יקרים לאייפוד , איזה עוד אביזרים צריך חוץ מ iskin ואולי המתאם הזה לטעינה? כבל למחשב יש צורך או שמקבלים כזה כאשר קונים? מה לגבי iriver? תודה ושנה טובה. ערן

יאיר B

New member
ככה:

1. באיפוד מיני יש סוללה קצת יותר חזקה. 2. את שני המכשירים ניתן להטעין בחיבור לחשמל. ה-H10 מגיע עם מטען בבאנדל. איפוד מיני לא. בעיקרון צריך לטעון אותו דרך מחשב. לא מבין את עניין המטען של GP. איזה מטען זה? יש מטענים לאיפוד מיני לקניה. תבדוק באתר ידע ויש גם בבאג. 3. כבלים אתה מקבל בבאנדל של שני הנגנים. לאיפוד כדאי לקנות איסקין (יש טענות שהוא נשרט מהר) ואם אתה רוצה מטען. ה-H10 מגיע עם סקין סיליקון (שלא מגן על המסך - לא ניתן למצוא בארץ סקין אחר, בינתיים לפחות). יש לקנות לו מעגן לחיבור למחשב עם יציאות למערכת סטריאו ומחשב (וגם טוען אותו - עלות: כ-200 ש"ח).

eranle25

New member
GP חברה ידועה למטענים עבור...

נגני mp3 (נגני פלאש ואולי גם נגנים מבוססי דיסק קשיח...) , מצלמות דיגטליות וכו'... בנוסף היא מייצרת סוללות AA,AAA.... אגב מה גודל סוללות ב ipod ? וב iriver. תודה

יאיר B

New member
אתה מבלבל

אני מכיר את הסוללות והמטענים לסוללות של GP. אבל GP לא מיצרת מטענים לנגנים (אם כבר אולי לאיפוד שהוא הכי פופולארי). זה לא יכול להיות כי לכל נגן יש פלאג מיוחד משלו. איפוד ואיריבר H10 משתמשים בסוללות נטענות יחודיות להם (ב-H10 ניתן להחליף סוללה לבד כי היא חיצונית, אבל היא עדיין קניינית).

eranle25

New member
לנגני פלאש יש להם מטענים , יש לי..

מטען שלהם שאיתו אני טוען סוללות ל disk on key וגם למצלמה דיגיטלית. לipod/iriver ודומיהם כנראה שלא....למרות שאולי שווה לנסות. טוב בכל מקרה תודה.

למעלה