iriver עזרה... עזרה...

w i c k i d

New member
iriver עזרה... עזרה...

אהלן אנשים.. פעם ראשונה שלי פה.. בכלל לא ידעתי שיש פורום כזה.. לא משנה בכל אופן.. קצת רקע.. אמא רוצה לקנות לי נגן כלשהו לגיוס, שנינו פוזלים לכיוון ה-iriver.. יש לבן דוד שלי את הארוך הזה עם המסך.. h 300 ומשהו.. אני לא בקיא כל כך.. בכל מקרה יש לו 20 ג'יגה וזה נראה לי מספיק.. נתקלתי גם בpmp 120 חמוד לאללה נראה כמו קונסולת משחק כזה.. גיימבוי כזה.. שאלה שלי היא: איפה אני יכול למצוא סקר מחירים על שני המוצרים האלה.. האם אני יכול למצוא את הpmp בזול..? עד 2000 גג.. מה עדיף את ה300 ומשהו או ה120? אני ממש יודה לכם אם תכוונו אותי למקומות הכי זולים פה בארץ.. ומה דעתכם האישית על המוצרים של iriver?

w i c k i d

New member
ד"א ........

אם יש כאן בפורום אפשרות למצוא בחיפוש תשובות לשאלות שלי אני אשמח לקבל כמה לינקים.. תודה! מחכה לתשובות..

gt-master

New member
הH300 הוא לא ארוך

הוא בגודל של איפוד דור 4 וזה די קטן למכשיר עם 20 גיגה. לדעתי הH300 הוא מהמכשירים הטובים ביותר שיש היום. הPMP הוא מכשיר שמיועד לסרטים בעיקר. הוא גדול ומגושם בתור נגן מוסיקה ובטח לא בשביל להסתובב איתו (מסך גדול= סיכוי גדול שישבר). איריבר היא אחת החברות המובילות בעולם נגני המוסיקה ולכן גם מומלץ.

w i c k i d

New member
תודה על ההתייחסות ... כנס רגע..

אתה זריז.. הבנתי שיש נרתיקים וכאלה.. אתה חושב שתיהיה בעיה גם אם הוא יושב בתיק או בכיס עם נרתיק ואני עם האוזניות? תשמע... אני לא מכיר את הpmp ראיתי והחזקתי רק את הh אז אני לא יודע כל כך מה לומר... אתה מכיר מקום שאני יכול למצוא בזול.. מה המחירים שלהם בארץ?

omerr8

New member
בוא שניה ../images/Emo26.gif

אם אתה רוצה מקום זול אז כנס לזאפ, אתר השוואות המחירים הכי גדול בארץ עם המחירים הכי זולים. ופה תמצא בדיוק מה שאתה צריך.

w i c k i d

New member
ברשותכם...

אני מבקש שתשתפו פעולה.. סקר צרכנים: מה הייתם מעדיפים h320 או שמה pmp120?? מה הייתם מעדיפים ולמה.. מי יודע.. אולי הסקר הזה ימשיך הלאה ויצמח למימדים ענקיים.. בקיצור אני אשמח לראות מה השיקולים שלכם ומה אתם אומרים על המוצר..

יאיר B

New member
אני לא אוהב נגני PMP. נשמע לי טיפשי

לראות סרט על מסך 2 אינטש. הבחירה שלי היא בלי ספק 320. אני רוצה נגן מוזיקה ולא סרטים. סרטים אני רואה בבית, בטלויזיה בנוחות ובאיכות טובה.

gt-master

New member
תיקון

ל PMP יש מסך של 3.5 אינטש' אתה גם יכול לשמוע מוסיקה באיכות טובה במחשב שמחובר למערכת,לא צריך גם H320. מי שרוצה מכשיר נייד שמנגן מוסיקה קונה DAP. מי שרוצה דווקא לראות סרטים על מכשיר נייד שיקנה PMP. אני מסתפק בינתיים ב H320 שגם מאפשר לי סרטים אם ארצה לנסיעה ארוכה או משהו כזה.

למעלה