iriver 1095

• פותח הנושא brvz
  • פורסם בתאריך

brvz

New member
כן. אבל לא קניתי בגלל המצלמה

קניתי כי הוא נראה הרבה יותר מאסיבי ויציב מנגן אחר שרציתי לקנות. ויש לו מסך צבעוני. בינתיים - חסרון אחד, הוא עובד עם בטריה ייעודית בלבד. אבל היא מספיקה ל35 שעות ככה שאני לא לחוץ בקשר לזה. מקסימום בטרקים ארוכים בדרום אמריקה אני אתקמצן עליו...

kfktj

New member
האמת ש

נתקלתי בנגן הזה רק מהחנות של באג...לא בזאפ, לא בסינט, לא באף אתרי ביקורות. זה מוזר. טוב לפחות הוא קיים באתר של אייריבר :) ובהחלט אחד השיקולים שלי זה לקנות נגן עם סוללות מתחלפות והכי פשוטות מסוג AA. בגלל זה צימצמתי את האפשרויות ל- iaudio G3 ,iriver 799, MPIO FG100 אבל בכל מקרה 35 שעות לסוללה מובנית זה מרשים, וכמובן איכות של אייריבר אז תתחדש... אגב, הנגן מחייב התקנה של דרייברים\תוכנות ניהול מוזיקה? או שזה פלאגאנדפליי?

gt-master

New member
מהקופסא הוא צריך תוכנה יעודית

אך לאחר עידכון לגירסת UMS הוא עובד עם גרירה כולל תקיות שלמות. עוד יתרון שלו זה התמיכה ב OGG. קידדתי MP3 של 192KBPS ל96KB ב OGG ונכנס מלא שירים ונשמעים מעולה. החסרון זה זמן הסוללה שמתקצר אבל 35 שעות?שיהיה 20 שעות.

brvz

New member
ממש מוזר....

אבל הנגן לא מופיעה באתרים של ארה"ב, או אפילו בארץ. בחיפוש בגוגל מצאתי בעיקר אתרים ברוסיה, הונג קונג, בריטניה, אוסטרליה... שמוכרים את הנגן הזה. מעניין מה הסיפור מאחורי זה. אני גם הייתי בדיעה שלך לגבי סוללות ונגנים. ירדתי מG3 בגלל שהוא נראה באמת משהו עדין, את המאפיו אני לא מכיר, אייריבר 799 נשמע אחלה נגן אבל כשעמד מולי הנגן 1095 עם מסך צבעוני, גוף מתכתי, ומחיר טוב יותר - "התפשרתי" על סוללה מובנית.

gt-master

New member
תתחדש.גם לי יש

באמת נגן מדהים ובגדול שני חסרונות: 1.הוא לא קטנטן 2.סוללה חזקה ונשלפת אבל איפה נקנה בעוד שנה אחת חילופית? אבל זה לא מבאס.הנגן מדהים סאונד פצצה,מצלמה נחמדה מאוד. נראה יוקרתי

gt-master

New member
כבר עכשיו

פרנויה נו.יש לי אותו שבוע וכבר חיפשתי סוללה ואת האמת שלא מצאתי. אני חושב שהנגן הזה הוא אחד מהפחות פופולרים של איריבר ודווקא אני שמח שאני אחד ממחזיקיו(טוב גם אתה הצתרפת). נראה לי שהסיבה קשורה למחיר שלו שהיה עד היום מאוד גבוה. תחשוב גם כמה הם הקדימו את זמנם.הנגן הזה כבר קיים יותר משנה(אני ראיתי אותו כבר לפני שנה וחצי או יותר והוא עלה המון). הוא גם מעוצב כמו הנגנים של איריבר בתחילת דרכם IFP-180T. אני מאמין שגם אם הסוללה תיחלש בעוד שנה שנתיים,עדיין היא תיתן יותר ממה שרב הנגנים היום מציאים.

brvz

New member
מה שבאמת שמתי לב לגביו

זה שהוא כבר באמת קיים בשוק למעלה משנה. ושהוא משווק בעיקר ב אסיה, בריטניה ואוסטרליה. הציון שהוא קיבל ב סינט אסיה הוא ממש נמוך - 6. כמעט ואין עליו תגובות גולשים. כנראה בגלל המחיר. אני קניתי אותו בבאג, ב 650 שקל אחרי התלבטות בינו לבין IAUDIO G3 בנפח 512. מקווה שלא עשיתי טעות.

gt-master

New member
לא עשית טעות

יש לי הרבה נגנים ועברו אצלי עוד.זה אחד מהאיכותיים שהחזקתי. גם אני קניתי אותו ב 650 וזה מחיר ממש זול בשביל נגן כזה. הוא עלה מעל 1000 שקל ולא נראה לי שהיה אותו למישהו בארץ. מומלץ לעדכן אותו כי בעידכון התוספה האופציה לראות תמונות ולקרוא טקסט תוך כדי שמיעה,דבר שאין בהרבה נגנים כולל H320 H10 ועוד.

brvz

New member
תודה !

אגב, איך האיכות שמיעה שלו? הוא עדיין סגור אצלי באריזה פשוט.

gt-master

New member
מה??

לא רצת לפתוח? איריבר.לא מאכזב את הפירמה. נשמע מדהים.

shaiman

New member
התאהבתי!

חשבתי על מלא נגנים אבל הבאתם פה את זה והוא נראה ממש מדהים! gt-master אני אשמח מאוד מאוד אם תספר לי עוד על איכות הצלמה, העמידות, איכות המסך והעיצוב. ואני עוד יותר אשמח אם תוכל להפנות אותי לקישור של אתר שמוכר את זה בזול יותר בארץ או לאתר ששולח במחיר זול יותר לאנגליה כי יש לי דוד שם שבא עוד חודש לארץ. חיפשתי באיבאי, זאפ, שופניג.קום, אבל ללא הואיל... המחיר סביר מאוד יחסית לאיכות, אבל תמיד אפשר להשיג זול יותר.

gt-master

New member
אני קניתי בבאג ואתה רוצה

שאמצא לך יותר בזול? את זה אני אשאיר לך. המצלמה מצלמת נחמד מאוד ויותר איכותית מאלה שבטלפונים. עמידות?לא יודע יש לי רק שבוע אבל הוא נראה עמיד. עיצוב?תסתכל בתמונות ואני מבטיח חצלם בקרוב ולעלות. מסך נראה מצויין וממלא את תפקידו. אני ממליץ לך לקנות בארץ כי לא נראה לי שתמצא מחיר יותר זול אם בכלל תמצא את הנגן הזה וגם יש לך אחריות פה.

למעלה