iriver h10 או ipod

ניב1231

New member
iriver h10 או ipod

אני נוסע לארצות הברית, בדקתי וh10 והipod שניהם בגרסאת ה20 גיגה עולים 300 דולר.. מה אתם ממליצים?

weird dust

New member
לכל אחד יש משהו אחר

מה אתה מחפש בנגן? בעיקרון לדעתי עדיף את האייריבר אבל באמריקה הוא לא ישמש כדיסק און קיי. ככה שלדעתי עדיף או לקנות בארץ או לקנות אייפוד. בעיקרון יש עד 35 אחוז מכס לשני המכשירים אז תחשוב על זה.

weird dust

New member
לא יעזור להתקין משהו אחר

אלא אם כן אתה ניסיתה את זה. ההבדים הם במכשיר לא בקושחה. יש הבדל ומבדיקה של מישהו כתוב על האריזה לא להתקין פרים וואר אמריקאית על אירופאית ויכול להיות שזה ככה גם באמריקאית. הדגם פשוט פחות טוב ועם 35 אחוז מס שאתה עלול לשלם עדיף לקנות בארץ.

כבר אמרתי לך..

ניתן להתקין פירםוור אבל זה מאט את פעולת המכשיר.. כך למשל אוהד בבניית הotg שלו היה צריך לעבור לפירם וור אירופאי כי לאמריקאי אין את האפשרות.. אם אתה אומר ספציפית שזה בחומרה זה אני כבר לא יודע.. ועכשיו בחישוב עם מכם לקנות בארץ או בחו"ל זה יוצא הפרש של פחות מ-100 ש"ח כך שבכל מקרה עדיף לקנות בארץ עם האחריות..

weird dust

New member
לאוהד יש H300

ויש לו גירסה קוראנית כמו לי במקום אירופאית ואמריקאית. זה מכשיר שונה ויש בו דברים שונים. ובשביל לחבר מצלמה היה לו צורך ל"קצר" את המכשיר וגם לבנות מכשיר מיוחד. אז עדכון קושחה ב-H10 לא יעזור.

weird dust

New member
ה-H10 לדעתי

אבל שתדע - יש הרבה (הרבה מאוד) קשר לאיזור הקניה. אז אם נדרג אז זה ככה: H10 אירופאי. IPOD. H10 אמריקאי.

משום מה הייתי בטוח שמדובר על ה320

למעלה