iRiver H10 - כיצד לכבות את הרדיו?

W R X

New member
iRiver H10 - כיצד לכבות את הרדיו?

אם בכלל אפשר..?

W R X

New member
שאלה נוספות../images/Emo27.gif

כיצד אני יכול לדעת איזו גירסא יש לי (אמריקאית או אירופאית)?

bitonano

New member
תשובות

1. רדיו מכבים על ידי יציאה מאפשרות הרדיו ואז לחיצה על הפליי ואז זה מפעיל שיר כלשהו ואתה פשוט מפסיק אותו. 2. אם קיבלת אייריבר פלוס אירופאי ואם קיבלת וינדוס מדיה פלייר 10 אמריקאי.

W R X

New member
אוקי. תודה!

ולא כ"כ הבנתי מה רע בגירסא האמריקאית.. אני מצליח להעלות שירים למכשיר באופן רגיל. אם אני אשנה לגיסא האירופאית, זה יבטל את האחריות?

W R X

New member
ואגב

אני כן יכול לחבר את הנגן למחשב בלי להתקין שום דבר.

weird dust

New member
בגירסה האמריקאית אי אפשר סתם לחבר

למחשב, חייבים תוכנה. אבל כן, אפשר להחליף לאירופאי אבל עדיין הנגן יהיה יותר איטי מהאיץ 10 הרגיל.

W R X

New member
משהו מוזר

קיבלתי את הנגן עם דיסק של מדיה פלייר 10, אך אני מצליח לחבר אותו ללא בעיה ולהעביר שירים ולא התקנתי שום דבר. אתה מתכוון לכך שהגירסא האמריקאית מהירה יותר?

W R X

New member
*ועל

bitonano

New member
אבל לא דרך הכונן הנייד שלא נפתח לך

ב"מחשב שלי". וגם יותר נוח לסכרן עם האירופאית עם האייריבר+. והוא התכוון שאם אתה מתקין פירמוור אירופאי על המכשיר האמריקאי הוא מעט את פעולותיו בקצת.

bitonano

New member
ואתה מעביר איליו קבצים ידנית?

אם כן, זהו מכשיר אירופאי בידיך. כנראה מי שקנית ממנו עשה קצת בלאגן בבאנדל.

W R X

New member
../images/Emo41.gifההבדל האמיתי בין הגירסאות ב-H10

כן נפתח כונן נוסף ב'מחשב שלי' וניתן להעביר קבצים שנתמכים ע"י הנגן בלבד! משמע, בעיקר שירים (קבצים אחרים אי אפשר להעביר). לעומת הגירסא האירופאית שבה ניתן להעביר את כל סוגי הקבצים אותם רוצים ולא מוגבלים רק לקבצים בהם הנגן תומך (בעיקר למי שרוצה להשמיש את ה-5G גם להעברת מידע וכד'). בשתי הגירסאות נפתח כונן נוסף ב'מחשב שלי' ללא שום התקנה. מצאתי פתרון מתוחכם להערים על המערכת בלי לשנות גירסא ולהעביר את כל סוגי הקבצים בהם אני חפץ, אך פתרון זה מתאים רק למי שצריך להעביר קבצים בודדים פה ושם ולא בצורה מאסיבית! רק חבל שאי אפשר להשתמש באיריבר פלוס.. זהו, זה כל ההבדל.

bitonano

New member
קראתי את התגובה שלך כבר בזון....

אבל איך זה הולך עם הטאגים? בשביל להשתמש באופציית המיוזיק ולא רק ברוזר צריך WMP10?

W R X

New member
לא ממש הבנתי את השאלה

אני עכשיו מנסה לפענח את הנושא של רשימות השמעה וכד'..

bitonano

New member
יש לך שתי אפשרויות לגשת לקבצי

מוזיקה בנגן. האפשרות הראשונה - MUSIC. האפשרות השנייה - BROWSER. אתה רואה ויכול להשתמש בקבצים ב-MUSIC?

W R X

New member
כן..

אני פשוט גורר את זה לכונן. מה כה מפליא?
שתף אותי..

למעלה