iriver H10

galitay

New member
iriver H10

קיבלתי אותו אתמול וכבר יש בעיות הכל עבד מצוין, אחלה מכשיר רק שבפעם השניה שרציתי להוסיף שירים הכל קרס פתאום : "כשל העברה" או משהו כזה ופתאום יש לי קבצים על האיריבר שאני יכול לראות מהברווזר אבל לא דרך המיוזיק מה גם שכשאני מחבר אותו למחשב אני לא רואה כלום בתוכו והאיריבר פלוס לא מזהה אותו

weird dust

New member
יש בעיה בבסיס הנתונים

ויש צורך כעת לחדש אותו, אני ההיתי ממליץ לבצע איתחול לנגן (דרך התוכנה אייריבר פלוס) ואז להכניס הכל מחדש. זאת לא בעיה שאמרוה לקרות. מומלץ לבדוק דרך התוכנה עם קיים עידכון למכשיר ולעדכן אותו.

galitay

New member
איך אני מבצע איתחול?

מופיע לי על המסך של האיריבר usb connected ובמחשב יש לי אפשרות להתנתקות בטוחה אבל האיריבר פלוס לא מזהה שהכנסתי אותו למחשב והורדתי את בעידכונים שהיו לתוכנה מיד אחרי ההתקנה

weird dust

New member
תבדוק בהגדרות המכשיר

אני זוכר שפעם דיברנו על ריסט ואז לא היה. עוד מעט יאיר יכנס הוא בטח יוכל לדבר איתך עליו יותר מאשר אני.

bitonano

New member
תמחק את כל השירים מהנגן ידנית

ותתקין דרייברים שוב. הכל מעודכן כן?

galitay

New member
אבל זו הבעיה

אני לא יכול לראות מה יש על הנגן דרך המחשב, הוא פשוט מראה שאין ספריות יש אפשרות לעשות erase דרך הנגן??

יאיר B

New member
אפשר למחוק ב-H10 קבצים דרך המכשיר?

איך עושים את זה? איתחול אפשר לעשות (אאל"ט רק) דרך התוכנה (איריבר +) אבל אם התוכנה לא מזהה את המכשיר - זו יכולה להיות בעיה... איתחול דרך התוכנה: Option --> Portable Device Initiolize.

bitonano

New member
איך מבצעים אתחול, לא ידוע לי שאפשר

ולא התכוונתי דרך המכשיר אלא דרך המחשב. דרך המכשיר ניתן למחוק הקלטות בלבד.

shay0600

New member
מה זה "אאל"ט"?

בבקשה כבר ראיתי תקיצור הזה פעמיים בפורום ואני לא יודע ממה זה בא אאל"ט

galitay

New member
../images/Emo70.gif מידע נוסף על הבעיה ../images/Emo70.gif

מהרגע שבו אני מחבר את הנגן למחשב והמחשב מזהה אותו נראה כי אובד הקשר מכיוון שאני מנסה לנתק באופן בטוח את הנגן המחשב מאפשר לנתק אך הנגן עדיין מראה את המסך יו אס בי מחובר... האם למישה יש רעיונות כיצד לפתור את הבעיה?

stardust19

New member
הוא כותב לך איזשהי בעיה שקיימת או

שאתה מנתק אותו רגיל ורק האייקון של החיבור נשאר?

galitay

New member
האיקון של החיבור נשאר

לא מופיעה שום בעיה במהלך החיבור, וזו בעצם הבעיה שאני לא יודע מה לא בסדר, הכל נראה תקין אבל אין לי גישה לנגן בשום דרך והתוכנה לא מזהה אותו...

galitay

New member
ועוד דבר מוזר מאד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ברגע שאני מנסה להקליט אני מקבל הודעה שאין אפשרות להקליט מפני שהדיסק מלא... מה שלא הגיוני כי אפילו לא הספקתי להעביר יותר מכמה שירים בודדים

stardust19

New member
אני ממש לא יודע מה יכולה להיות

הבעיה אם כך- BITONINO או יאיר יוכלו לעזור כי עד כמה שאני זוכר להם יש את המכשיר הזה, לי יש את H320,מצטער

למעלה