iriver h106

bandan

New member
iriver h106

אני מחפש נגן במחיר של עד 1500 ש"ח אני רואה את iriver h106 ונראה שהמחיר שלו התחיל לצנוח לפני כחודש משהו יודע על בעיות בדגם הזה ? האם יצא דגם שמחליף אותו ? תודה.

יאיר B

New member
כמה דברים:

1. הדגם זה H10 6GB. אין דגם 106. 2. האתרים שעושים גרפים כאלה זה קישקוש מוחלט. א. יש להבדיל בין חנויות שמוכרות מוצרים של יבואנים רשמיים (ארקדיה ובנדא) ויכולות לתת שירות לאחר הקניה באיכות מול חנויות (לרוב ברשת) שמוכרות מוצרים מיבוא עצמי שלהם ואין עם מי לדבר אחר כך. ב. יש חנויות שמיבאות לבד את הגרסא האמריקאית שנחשבת לנחותה יותר (היא לא משמשת כ-DOK ובאה בלי התוכנה איריבר+). ג. היה כבר סיפור על חנות שמוכרת את הנגן בגרסת OEM, בלי ספק למשל. המחירים אלו זולים יותר. 3. בנוגע לשאלות שלך: * אין בעיות ידועות בדגם הזה. * כרגע אין לו מחליף מתוצרת איריבר. לא חושב שגם יצא בעתיד כי איריבר העבירה גם את נגדן הדיסקשיח שלה (20GB) לסידרה הזו והפסיקה ליצר את H320.

bandan

New member
תודה

תודה על התשובה המלמדת, בקשר לגרף, לי דוקא די נוח כי אני בד"כ רונה דגמים אחרי שהמחיר שלהם יורד ככה גם קניתי את המינולטה z3 שלי גם המחיר שלה התחיל לרדת שנכנסו הדגמים המחליפים, תמיד אני משלב את הבדיקה בהשוואת מחירים גם בבדיקה בגוגל ובפורומים כדי ללמוד... תודה.

bitonano

New member
אמריקאי דיסק און קי אך ורק לקבצים

שהנגן תומך בהן..

למעלה