iriver h320

snarea

New member
iriver h320

טוב שמעו מאז שקיבלתי את הנגן שלי (h320) חרשתי עליו קצת באינטרנט ובכל מיני מקומות, ועכשיו אני יודע עליו די הרבה.. אז אם מישו צריך עזרה או סתם כל מיני דברים יפים (סקינים וכו'..) הוא מוזמן לפנות אלי.

snarea

New member
אני לא משתמש בו כדיסק נייד

פשוט כי אין לי צורך בכזה, ויש תמיכה חלקית בעברית - אך ורק בשם השיר.

תודה אחי

אני רק לפני כמה ימים קניתי אותו ואתה יודע הימים הראשונים מבולבלים בקשר לנגן יש לי כל מיני דברים לא ברורים לדוגמא בקשר לעברית מאיפה להוריד והאם זה רק לטאגים או גם לשם התיקיה ושם הקובץ ? וכן לגבי קבצי טקסט זה בעברית? אם תוכל לסייע לי אודה לך מאד אחי

weird dust

New member
בקשר לעברית

אן ממש מאיפה להוריד באופן מסודר כי זה לא חוקי. העיברית היא רק לשמות השירים בזמן הניגון בשאר זה ללא עיברית.

תודה !

שמעתי שזה כך רק רציתי ליהיות בטוח בזה נמשיך לקוות לעדכון של IRIVER ג€ ודרך אגב שאלה האם העדכון האחרון של IRIVER ג€1.28 כולל בתוכו גם את האפשרות לצפיה בוידאו?

weird dust

New member
כן

עידכון רק משפר לא מוריד. ואני לא ממליץ על צפיית וידאו במכשיר או בכלל לבחור נגן בגלל הוידאו.

יאיר B

New member
תוכל לכתוב מדריכים על הנגן

אתה גם יכול לכתוב סיקור על הנגן עם הייתרונות והחסרונות שמצאת עליו. אולי יביא חשק לאחרים לקנות אותו. אם אתה מכיר אתרים שניתן להוריד עבורו דברים יפים - תצרף לינקים. אולי הם יוכלו להיצטרף לקישורים או למאמרים ויעזרו לאנשים אחרים.

weird dust

New member
יש לי אתר לכל מיני סקינים

הבעיה שלי היא כמה הם חוקיים וכמה הם בטוחים. אני אישית משתמש בעיברית שהיא גם סוג מסויים של מוד אבל נו מילא

weird dust

New member
יש שם שירשור אחד גדול, כן בערך

יש שירשור מצויין שנותן לראות לפני ההורדה.

snarea

New member
אתה מדבר על תמונות לתוך הנגן עצמו

ולא לסקין חיצוני נכון?

weird dust

New member
כן, סקין פנימי לא חיצוני

חיצוני אני כבר בכלל לא יפרסם (אני לא ימחק אבל לא יפרסם). ניתן לראות בגלריה של אוהד תמונה אחת שעשו לה סקין חיצוני.

weird dust

New member
חוץ מביטול בטוח של אחריות?

לא הרבה. זה גם אומר לפתוח את הנגן עם מברגים והכל.

snarea

New member
אני לא שם אחורי, רק קידמי.

מה שאומר שאני לא מתעסק עם ברגים

weird dust

New member
אתה עדיין עושה שימוש לא נאות במכשיר

דבר שאומר הסרת האחריות. ואני לא מוצא את זה חיוני מידי האמת

Noodoov

New member
מדריךךך!

קניתי את הנגן היום, אחרי ש-3 שנים היה לי קריאייטיב זן. אקיצר אם אפשר מדריך קצר בקשר לכלמני אופציות, סקינים,עברית,לינקים וכדומה...

weird dust

New member
תשאל מה אתה צריך באופן צפציפי

מנסיון זה יהיה מהיר יותר. עברית קשה להשיג, צור איתי קשר באחת מתוכנות המסרים (מפורט אצלי בכרטיס). אופציות? לוחצים על המקש שיש עליו נקודה כמה שניות וזה וביל לאופציות. סקינים? זה בעייתי יותר זה דורש עידכון תוכנה וצריך שמישהו עם ניסיון יעשה את זה. לינקים? אין הרבה אבל חלקם נימצאים בקישורי הפורום. מקווה שעזרתי ומומלץ לקרוא את הספר, אני עדיין מנסה לפענח דברים שכתובים שם.

למעלה