טוב שמעו מאז שקיבלתי את הנגן שלי (h320) חרשתי עליו קצת באינטרנט ובכל מיני מקומות, ועכשיו אני יודע עליו די הרבה.. אז אם מישו צריך עזרה או סתם כל מיני דברים יפים (סקינים וכו'..) הוא מוזמן לפנות אלי.
אני רק לפני כמה ימים קניתי אותו ואתה יודע הימים הראשונים מבולבלים בקשר לנגן יש לי כל מיני דברים לא ברורים לדוגמא בקשר לעברית מאיפה להוריד והאם זה רק לטאגים או גם לשם התיקיה ושם הקובץ ? וכן לגבי קבצי טקסט זה בעברית? אם תוכל לסייע לי אודה לך מאד אחי
שמעתי שזה כך רק רציתי ליהיות בטוח בזה נמשיך לקוות לעדכון של IRIVER ג€ ודרך אגב שאלה האם העדכון האחרון של IRIVER ג€1.28 כולל בתוכו גם את האפשרות לצפיה בוידאו?
אתה גם יכול לכתוב סיקור על הנגן עם הייתרונות והחסרונות שמצאת עליו. אולי יביא חשק לאחרים לקנות אותו. אם אתה מכיר אתרים שניתן להוריד עבורו דברים יפים - תצרף לינקים. אולי הם יוכלו להיצטרף לקישורים או למאמרים ויעזרו לאנשים אחרים.
מנסיון זה יהיה מהיר יותר. עברית קשה להשיג, צור איתי קשר באחת מתוכנות המסרים (מפורט אצלי בכרטיס). אופציות? לוחצים על המקש שיש עליו נקודה כמה שניות וזה וביל לאופציות. סקינים? זה בעייתי יותר זה דורש עידכון תוכנה וצריך שמישהו עם ניסיון יעשה את זה. לינקים? אין הרבה אבל חלקם נימצאים בקישורי הפורום. מקווה שעזרתי ומומלץ לקרוא את הספר, אני עדיין מנסה לפענח דברים שכתובים שם.