iRiver H340

alwayshapppy

New member
iRiver H340

אני שוקל לקנות את הצעצוע החביב הזה... קראתי עליו ביקורות מצויינות אבל עוד לא יצא לי לראות או לעבוד איתו. אשמח לשמוע חוות דעת ממשיהו שיש לו אותו ומרוצה או לא מרוצה ממנו? האם הוא מתאים לטיול ארוך בחו"ל? האם הוא יכול להתממשק לכל מצלמה דיגיטלית? (אם לא - אז האם הוא תומך באוליפוס C50?) איך הוא מבחינת עמידות? האם כל נפילה קטנה תשבור אותו או שהוא מסיבי? איך הממשק שלו? האם אחרי X ימי לימוד זה נהיה משהו שאפשר לעבוד איתו בצורה נוחה ולא מעצבן כמו פלאפון של סמסונג? ים תודה לצדיקים שיכולים לענות יום מקסים!

weird dust

New member
תשובות

אני בעל הנגן ואני יכול מאוד להמליץ עליו. הנגן מצויין והוא יכול בקלות לשמש לטיולים ארוכים. כאשר קונים את הנגן בארץ מקבלים איתו גם מטען בטריות חיצוני, למקרה שהשקע הקרוב הוא במרחק 15 יום נסיעה (זה בהגזמה אבל זה עוזר). הנגן האירופאי תומך בכניסה של מצלמות, אני ממליץ לשאול את המוכר ולבקש ממנו לבדוק את זה. הנגן תומך בניווט קבצים בתוך המכשיר והוא מצויין למחיקה או הכנסה של שירים חדשים מנגנים של אחרים. הנגן הוא נגן על בסיס דיסק קשיח, מכות יהרסו אותו כמו כל נגן דיסק קשיח אחר אבל עם נרתיק נכון יש לו סיכוי לבלום מכות קטנות. הממשק שלו די פשוט סך הכל ולומדים מהר להסתדר איתו, בהתחלה זה קצת יותר קשה. אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

alwayshapppy

New member
תודה. שאלה בקשר ליבואן

ראשית, ים תודה על התשובה דבר שני, הגיע אלי שמועה שאלודה הולכת לייבא את הנגן לארץ (יכול להיות שהם כבר התחילו). האם אם אני מזמין מהם אני מקבל את זה עם כל התוספות?

weird dust

New member
בקשר ליבואנית

היבואנית הרשמית בארץ היא ארקדיה ובאג היא אחת מן המשווקות המוכרות באותו מחיר של היבואן. שם אתה יכול לקבל את כל התוספות שפירטתי.

למעלה