iRiver iFP 999 תביאו לי בבקשה כמה שיותר מידע על הנגן הזה, מכל בחינה, זווית ותחום.
S smerte New member 7/9/05 #1 iRiver iFP 999 תביאו לי בבקשה כמה שיותר מידע על הנגן הזה, מכל בחינה, זווית ותחום.
S stardust19 New member 8/9/05 #2 למה שלא תגלשי פשוט לאתר הרשמי ותראי במפרט הטכני מה כתוב עליו...אני זוכר בערך מה יש בו אבל ייקח לי עכשיו זמן לתרגם את כל מה שכתוב שמה פשוט ואני עייף היום....מצטער
למה שלא תגלשי פשוט לאתר הרשמי ותראי במפרט הטכני מה כתוב עליו...אני זוכר בערך מה יש בו אבל ייקח לי עכשיו זמן לתרגם את כל מה שכתוב שמה פשוט ואני עייף היום....מצטער
S smerte New member 8/9/05 #4 את כל המידע הטכני אני כבר יודע אני רציתי יותר לשמוע חוויות אישיות של אנשים עם המכשיר הזה...
S smerte New member 8/9/05 #5 עוד שאלה: H340 של iRiver הוא יכול להקליט הרצאות למשל בחדרים גדולים שישמעו את זה נורמלי? יש לו אפשרות לחבר מיקרופון חיצוני?
עוד שאלה: H340 של iRiver הוא יכול להקליט הרצאות למשל בחדרים גדולים שישמעו את זה נורמלי? יש לו אפשרות לחבר מיקרופון חיצוני?
M m a n d e New member 8/9/05 #6 עיקרונית כן הוא אפילו נמכר יחד עם מקרופון חיצוני זעיר (הגרסא הארופית, כמובן), אבל לא ניסיתי לכן לא יודעת באיזו איכות זה ייצא
עיקרונית כן הוא אפילו נמכר יחד עם מקרופון חיצוני זעיר (הגרסא הארופית, כמובן), אבל לא ניסיתי לכן לא יודעת באיזו איכות זה ייצא
G gt-master New member 8/9/05 #7 מקליט מעולה כמו שאמר קודמי,הוא מגיע עם מיקרופון נוסף חיצוני ויש לך שליטה ברגישות ובאיכות.המכשיר מקליט מעולה ולא נופל מהמינידיסק שידוע באיכות ההקלטה המצוינת שלו.
מקליט מעולה כמו שאמר קודמי,הוא מגיע עם מיקרופון נוסף חיצוני ויש לך שליטה ברגישות ובאיכות.המכשיר מקליט מעולה ולא נופל מהמינידיסק שידוע באיכות ההקלטה המצוינת שלו.