iriver player -radio

• פותח הנושא joshf
  • פורסם בתאריך

joshf

New member
iriver player -radio

someone plese know if i will buy iriver 1 giga player in the us, if the radio will work also in israel? becuse the sales man of the electricite store told me that the freqinen (in hebrw-"tdrim") ls are not the same.

והוא צודק ב100%.

התדרים בארה"ב שונים מבארץ בכך שבארה"ב התדרים עובדים על מס' אי זוגיים בלבד. ז"א 90.1 91.3 94.5 וכך הלאה,ואילו בארץ זה פתוח לכל התדרים. לכן תחנות כמו 91.8 או 102 לא תוכל לקלוט.

weird dust

New member
אבל יש בדרך כלל את האופציה לשנות

אתה ניכנס להגדרות, ואז קובע אם אתה קוראה באירופה (בארץ) או בארה"ב. אצלי הוא קולט. תבדוק מה קורה עם זה בספר הוראות.

joshf

New member
werid dust, can you cheak it

for me? i am in the us and the player its much chepper then in israel..and i only left tow tow days to buy..

weird dust

New member
אין לי את המכשיר ביד

ואני לא מכיר מישהו בעל המכשיר, תיקח את הספר בחנות ותיקרא על הרדיו. אני מאמין שזה פעיל בארץ כי מכשירים דומים נמכרים כאן. אני מאמין שיש אפשרות אני פשוט לא יכול לחתום על זה. אני כרגע ביום כן יום לא של בגרויות (אתמול בכימיה היום לא מחר בספרות וככה עוד כל מיני מקצועות ככה שאני לא ממש יכול להגיע לבאג וחבריו בשביל לבדוק וגם אין לי את הספר). תנסה לבדוק באתר של ארקדיה, אולי שם יהיה הסבר טוב יותר.

TheRealDeal

New member
אין בעיה עם הרדיו לפי דעתי

אח שלי הזמין מארה"ב (אמאזון, ליתר דיוק), נגן MP3 של אייריבר (IFP-799), הרדיו עובד בארץ מעולה.

למעלה