iriver spin

wtf017

New member
iriver spin

כשאני מנסה להעביר שירים לנגן אז משום מה זה לא מעביר לי,זה מראה ת'דף שרשום בו להעביר שירים אבל לא פותח אותו..?!

יאיר B

New member
איך אתה מעביר? עם התוכנה?

איזה דף הוא מראה לך? מי מראה (הנגן או המחשב? אפשר צילום מסך אם זה המחשב?)

wtf017

New member
סוף סוף עזרה...

אני לא מעבירה עם התוכנה שלו... זה מראה 3 אופציות synchonize* transfer files* take no action* קטע מוזר שבמחשב אחר זה מראה לי כונן נוסף שנפתח במחשב שלי זה לא מראה לי את הכונן... ???

יאיר B

New member
אחרי שחיברת את הנגן, כנס ל"המחשב שלי"

ותראה מה קורה שם. צריך להיות כונן נוסף (זה הנגן). חבר אותו לחיבור USB אחורי באופן ישר עם הכבל שנתנו לך. בדוק בנגן אם יש אפשרויות משחק עם מצבי USB (בדרך כלל תחת SETTINGS). (חייב להעיר שלא ראיתי את הנגן הזה, אז לא יודע אם יש בו איזה קונצים מסויימים, הנגן הזה מאוד לא פופולארי וקשה למצוא מישהו שיש לו אותו).

wtf017

New member
אני בת :)

אין לי כונן נוסף במחשב שלי,ואי אפשרויות מצבי USB

יאיר B

New member
סליחה על שיבוש המין.

הנגן הזה יקר (יחסית למה שהוא נותן), אז אנשים לא קונים אותו. את מוזמנת לכתוב ביקורת עליו ואז אנשים שירצו לקנות יוכלו לקבל הפנייה למה שכתבת ויוכלו לשקול גם קנייה שלו. אני לא יודע למה הוא לא נותן לך להכניס שירים. מה שמעניין זה שבמחשב אחר הוא כן נותן. תנסי לראות מה שני האפשרויות הראשונות נותנות (בעיקרון הן מדברות על העברה או סינכרון).

wtf017

New member
שכחתי לרשום

שאני מחברת ת'נגן למחשב זה רושם 2 אופציות power and data* power and play* שניסיתי ללחוץ על האפשריות שרשמת זה לא נכנס לי להן... :(

wtf017

New member
לוחצת על זה וגם לא עוזר

אמאלההה....... מה עושים?!?!?!?!

למעלה