+iRiver spinn V.S D2

+iRiver spinn V.S D2

הכי חשוב- איכות סאונד אח"כ- ממשק נוח חוץ מזה- אוזניות עם סינון רעשים אקטיבי תמיד כ"כ יקרות? זה חייב לעבור את ה400? (מעדיפה IN EAR) אם כן- יש המלצות לאוזניות IN EAR טובות? חשבתי על הCX 500, יש משהו טוב יותר בסביבות אותו מחיר?... שבוע טוב וחג שמח :]

Fuhor

New member
יש לי הרגשה שאת מבלבלת בין סינון רעשים

אקטיבי לפאסיבי. בסינון רעשים אקטיבי, האוזניות מגיעות עם מתקן שיושב על החוט ומכיל רכיב אלקטרוני שיודע לנטרל רעשים בתדרים מסויימים (הוא עושה את זה ע"י קליטת הרעש ממיקרופונים קטנים שנמצאים באוזניה עצמה, מנתח את המידע ומשדר לתוך האוזניה - יחד עם המוזיקה - תדר הופכי לזה שיש בסביב. אז הרעש מתאפס). סינון רעשים פאסיבי - אין מכשיר כזה, מסתמכים על אטמי גומי שנמצאים על האוזניה ואוטמים את האוזן. CX500 נחשבות לאוזניות טובות מאוד ואם יש בידייך את התקציב לקנות אותן - כדאי מאוד. יש אוזניות מסוג זה שעולות פחות מ-400 ש"ח. בדקי באתר של באג למשל (אאל"ט יש שם דגם של JBL שעולה פחות).

לא, אני לא מבלבלת...

למה חשבת שאני מתבלבלת? בכל אופן, אתה מכיר אישית אוזניות עם סינון אקטיבי טובות ונמוכות מ400? מה זה אומר על האיכות שלהן? (בדקתי באינטרנט ולא כ"כ מצאתי. אעבור שוב על האתר של באג)

Fuhor

New member
אוזניות עם סינון אקטיבי עולות הרבה מאוד.

400 ש"ח זה זול להפליא. בדרך כלל המחירים (בישראל) מטפסים ל-600-800 ומעלה (ראיתי גם ב-1500). באג מוכרת משהו ישן של AKG ב-400 ש"ח. אוזניות קשת. ראיתי גם אוזניות כפתור של AT ב-600. סנהייזר כבר יעבור את ה-800. למה חשבתי שאת מבלבלת במונחים - הזכרת את CX500 שהן לא מכילות את המסנן האקטיבי (החלק האלקטרוני).

אוקיי,

אז מה זה אומר על האוזניות? שהמסנן או האיכות סאונד לא משהו? הזכרתי את הCX, כי אם המחיר של אוזניות עם מסנן האקטיבי עובר את ה400, אני אקנה IN EAR רגילות ואז רציתי לשמוע עליהן... אז איזה אוזניות IN EAR טובות יש עד 300-350 נגיד?

אגב, איך אפשר להמנע מזיופים?

שמעתי שיש לCX500 זיופים וכאלה... זה נכון? ואיך אפשר לזהות? תודה על כל התשובות....

Fuhor

New member
סנהייזר זאת החברה הכי מזוייפת בעולם

ודגם CX300 הוא ככל הנראה הדגם המזוייף ביותר בעולם (זה כנראה אומר משהו על הנפיצות שלו בעולם). אני מאמינה שגם את CX500 מזייפים. איך להימנע מזיוף? הכי טוב לקנות מחנות מורשית של היבואן (שוחט סל המוזיקה או קילים, אני לא זוכרת מי המשווק ומי היבואן). כמובן שאם מישהו מציע מחיר זול מדי - זה חשוד. אין מציאות בדברים האלה. איך אפשר לזהות? לא יודעת. בעבר כתב אדם שעובד מול סנהייזר בפורום איפוד איך לזהות CX300 מזויפות לפי האריזה. אולי זה גם מתאים ל-CX500.

למעלה