iriver t60 4gb

omen23

New member
iriver t60 4gb

iriver t60 4gb הודעהעל ידי omen23 ב 16 יולי 2009, 08:57 שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הדגם הזה של הנגן הישן והטוווווב (יתרון הכי בולט, חוץ מהSOUND הלא מתפשר של IRIVER , הוא כמובן סוללת AAA ,כך שאתם יכולים להחליף סוללה ריקה באוטווס באמצע הנסיעה ולא להתחיל לחפש שקעים) הבעיה היא שהבני זונות (סליחה, ADMIN) הפסיקו לייצר אותו, אפילו ב EBAY לא מצאתי אותו אז אולי יש למישהו והוא מעוניין למכור?. היה לי דגם IFP-799 ששרד3 שנים וחצי , כולל נפילה למים ועל אספלט, כך שאני די משוחד על החברה הזו :eek: והצורה של הטובלרון כ"כ נוחה להחזיק בכף היד בזמן ריצה ולהעביר שירים, מה שקוראים אותו BLIND CONTROL ניתן להגיב כאן, ואח"כ ניצור קשר במייל\טלפון

omen23

New member
תודה על התגובה

תודה על התגובה אני פשוט רוצה נגן עם סוללה מתחלפת AAA או AA ולא סוללה פנימית, שאז אני גם תלוי בשקע הקרוב, וגם אם הסוללה מתקלקלת (כמו בפלאפון שהסוללה כבר לא מחזיקה) - אז הלך הנגן :) אבל כן , שמעתי שנגנים של IAUDIO הם טובים ,

phingy

New member
יש לי אחד

4GB שירת אותי מצוין, דפק עבודה באוטובוסים של 20 שעות ויותר בדרום אמריקה בזמן שלאחרים נגמרה הסוללה. קטן, טובלרוני, סאונד מעולה ולא עושה צרות בחיים. דבר איתי במייל [email protected] ותכתוב כמה אתה מוכן לתת עבורו. דור

למעלה