Iriver

Iriver

שלום אני מתלבט כבר הרבה זמן איזה מכשיר לקנות חשבתי על הh320 ומסתבר שיש 2 גרסאות: אירופאית ואמריקאית ובאמריקאית אי אפשר לצפות בסרטים שאלתי היא אם מישהו יודע איך אני מבדיל בין הגרסאות (דגם מדוייק וכו') תודה

weird dust

New member
דווקא בשתיהן אפשר לראות סרטים

אבל זאת אופציה מאוד טיפשית ולא חיונית לדעתי. ההבדל הוא בחיבור המצלמה וה-USB TO GO. שלא פעיל טוב באמריקאית. אתה מבדיל לפי האריזה: כתום - אמריקאי כחול - אירופאי. זה הכי פשוט והכי קל. חוץ מזה, הגרסה הבסיסית היא שונה. העיצוב לרוב שונה. וזהו.

מממ

אני רוצה לרכוש דרך האינטרנט זה הרבה יותר זול ואין ממש אפשרות לראות את העטיפה... יש פתרון אחר? ולמה אופציה טיפשית ולא חיונית לדעתך?

weird dust

New member
מסך קטן ודרישת המרה

אתה רוצה לראות סרטים? קנה או נגן די וי די נייד. או את הארקובס ג'ימיני 400 או המתקדם יותר. אפשר גם לקנות את האי ריבר PMP. לדעתי גם יש הגבלת זמן של סירטונים. זה גם שותה בטריה (4 במקום 16).

אין הגבלה

אבל בכל אופן די וי די נייד זה גדול מידי ה pmp הבנתי שהוא לא ידידותי כ"כ וגם גדול ובקשר לג'ימיני אין לי מושג - לא שמעתי עליו

weird dust

New member
הוא יקר יותר אבל יותר בנוי לסרטים

הוא תומך ביותר פורמטים, אני לא זוכר מה קורה עם רזולוציה. יש קישור לארקוס בקישורי הפורום תחת נגנים שונים.

בקשר לארקוס

יש לך מידע לגבי ה400? נכנסתי לאתר הוא נראה נחמד (אומנם יקר) השאלה אם הוא באמת טוב... וכשאומרים שהוא תומך בmpeg4 ז"א שאני אצטרך לקודד את כל הסרטים לפורמט הזה? תודה רבה

weird dust

New member
ניראה לי שרוב הסרטים הם ככה

דווקא ב300 זה רק AVI מה שאומר שיותר קשה להפוך ל300. הוא שווה, יש לו גם אופציה לקרוא פלאש. הוא נחשב מאוד טוב.

Aviad1987

New member
שיחקתי איתו קצת

אחלה מכשיר אני רק לא בטוח לאיכות MP3 שלו. אבל מצד שני אם זה לא מה שאתה מחפש..

מאוד חשובה לי איכות האם פי

אני DJ ואני צריך באמת מכשיר שאני אוכל להקליט איתו סטים (נמאס מהמיני דיסק)

אם אתה רוצה איכות...

יש לך את הנגנים של קראיטיב! ובמיוחד את הקראיטיב זן מיקרו אם אתה קצת מבין לנגנים של אפל יש 90 DB ולאי ריבר יש 88 DB (לא בדוק) אבל לקראיטיב יש 98 DB ממש שומעים את ההבדל!

למעלה