IRIVER

tpolak

New member
IRIVER

היי, אני עומדת להצטרף אל התחביב שלכם בימים הקרובים. כרגע אני שוקלת לקנות את ה H320. רציתי לשאול אתכם, אם אתם חושבים שזו קניה חכמה?, או שבמחיר הזה (1700) אני יכולה לקנות משהו יותר טוב? ואם אתם בעדו, האם הטייפ מנהלים שלו מוצלח? תודה מראש!

lltk

New member
Iaudio

אני קניתי לפני שבועיים את הX5L שמכיל 20 ג'יגה, נגן תמונות וסרטים, רדיו, טייפ מנהלים והקלטה מרדיו ומערכת, סוללה ע"פ מה שאומרים 35 שעות (בפועל פחות) - המחיר זהה. את הIriver אני לא מכיר, אבל מה שכן את הIPOD הוא לוקח בלי בעיות מכל הבחינות - סאונד (ובגדול), והאופציות שאותן הזכרתי ולא קיימות בIPOD. מרוצה מכל רגע שקניתי את המכשיר. גם קיבל פידבקים וביקורות מעולות בכל מקום שראיתי.

stardust19

New member
איריבר ואיאודיו עומדים באותו שלב

בסולם- שניהם מצוינים. זה תלוי בהעדפות שלך. אני קניתי את איריבר H320 כי הבאנדל שלו הכי עשיר והוא בדיוק המכשיר שמספק את כל מה שאני צריך. לגבי ההקלטות- אחלה של דבר, מה עוד שאפשר להגדיר בהגדרות א כל הפונקציות של ההקלטה. בתור אחד שאוהב את איריבר אני אמליץ עליו אבל אני בפירוש לא שולל את איאודיו כי הוא גם מכשיר מעולה.

gt-master

New member
לא לוקח ולא נעלים

אתה ישבת עם H320 וX5 עם אותם אוזניות ואותם קבצים והשוות? כי אם לא אז תגיד סליחה טעיתי. "לוקח בלי בעיות" לוקח לאן? לטיול בחצר? יש לו זמן סוללה יותר ארוך,ועיצוב זה עניין של טעם. מכאן בשאר הפרמטרים אין לו שום יתרון: TAG -לא תומך H320 כן. מסך ברזולוציה פחות טובה מ H320. מגיע עם פחות אביזרים. בעניין הסאונד: האיאודיו שאני שמעתי נשמע פחות טוב מהאיריבר שלי (לא X5) ושמעתי מעוד אנשים שהשוו ואומרים שבכל זאת איריבר נשמע יותר טוב אז בו נתפשר שהם באותה רמה אבל להגיד לוקח בגדול? בעניין איפוד:היה לי תקופה גם איפוד וגם H320.לאיפוד יש את הקטע שלו. הוא לא נשמע פחות טוב גם שאין לו בסים מפציצים.אבל הוא נשמע מאוד נכון ומאוד כיף לשמוע בו.ולכן מי שלא צריך הקלטה או רדיו אני המליץ לו על איפוד.

mf

New member
ולמה לא?

קריאטיב זן טאץ'? אמנם אין וידאו אבל 20 גיגה באיכות שמע מצויינת וזמן סוללה של 24 שעות פלוס מינוס. עולה כמה מאות ש,ח פחות מאלו שהוזכרו. החסרון היחיד שלו שהוא קצת כבד, אבל המרחק בינו לקילה עדיין גדול.

RoiRoi88

New member
צודק.. אבל הבנתי שהיא רוצה טייפ..

ול-ZEN TOUCH אין טייפ. בכל שאר הדברים שאמרת אתה צודק. דרך אגב, למה כולם פה מתעלמים מה-Zen Sleek? ומה-Zen MicroPhoto ?

gt-master

New member
למה לא זן טאצ'?

כי היתה שאלה "איך הטייפ מנהלים שלו?" טייפ מנהלים? למה טייפ? זה היה פעם. מנהלים?ואם אני סתם עובד אז אני לא יכול להשתמש ב"טייפ מנהלים"? מה זה הדבר הזה? בקיצר VOICE RECORDER נשמע יותר טוב או בעיברית "מקליט קול". ב H320 ההקלטה באיכות מעולה וניתנת להגדרות רבות . המכשיר מגיע גם עם מיקרופון חיצוני.

lltk

New member
לא דיברתי על הIriver

אמרתי שהאודיו לוקח את הפוד.

למעלה