iriver

jhones

New member
iriver

לאחרונה רכשתי את ה H340. אני די חדש בכל נושא איסוף המוזיקה ובניית התגים. רציתי לדעת אם יש איזשהוא טוטוריראל בעברית להפיכת קבצים ללא תגים או לתגים לא שבורים באנגלית? מצאתי שהאפשרות היחידה היא עריכת קובץ בקובצו או שימוש בתוכנה כגון ה-godfather שהיא לא מובנת לי בעליל. תודה מראש על התשובות.

יאיר B

New member
"הסנדק" היא תוכנה טובה מאוד.

צריך רק לקרא אתה הוראות שלה. אני משתמש ב-WINAMP למשחק עם התגיות. על זה יש מאמר במאמרים. בתוכנה זו השינוי של התגיות הוא ידני - אחד אחד. אני לא יודע אם יש אפשרות בעזרת התוכנה של הנגן (שבאה על ה-CD) לשנות הרבה תגיות בבת אחת (מישהו יודע?).

R750-Girl

New member
MP3 Tag

בשביל לשנות את הTAGS של מספר קבצים במקביל, זו התוכנה שאני ממליצה.

יאיר B

New member
זאת תוכנה חינמית?

אם כן, אפשר לקבל קישור כדי לשים בקישרוי הפורום? תודה.

jhones

New member
הורדתי אותה

אך עדיין לא התכנתי אותה. את\אתה יכולים להסביר על התפקוד שלה קצת יותר? בנוסף הייתי מעונין לדעת איך הכי פשוט לקצר שמות של קבצים שכוללים בתוכם גם את האלבום גם את המבצע וגם את שם השיר - ולהשאיר רק את שם השיר. פשוט יש לי לא מעט אלבומים שחורגים מ 52 תווים ובעיני רק שם השיר חשוב כיוון שה iriver וכנראה גם שאר הנגנים יכולים להראות גם את התיקיה וגם את המבצע (מתוך התג) וגם את שם השיר (title מתוך התג). ושאלה אחרונה...(מצטער על אורך השאלות...) יש אפשרות לעדכן את ה-title שיהיה זהה לשם הקובץ מבלי לעשות copy past? תודה על התשובות.

למעלה