IRON MAIDEN הסוף ?!?!?!?

barlevy

New member
IRON MAIDEN הסוף ?!?!?!?

תחנת רדיו ארגנטינאית שמשדרת לדרום אמריקה הודיעה (באופן לא רשמי!!) ,שמיידן יתפרקו לאחר סיבוב ההופעות הבא מדובר בתחנת רדיו שהודיעה ראשונה על עזיבתו של בלייז ביילי והצטרפותו של ברוס דיקינסון. לא התקבלה מתחנת הרדיו שום תגובה על מקור הידיעה.. אמין? לא אמין ?? - נחכה..נראה

barlevy

New member
ולפני שיתחיל העליהום הרגיל

אני יודע שהידיעה פורסמה לפני כחודש מסיבות שלי החלטתי להודיע היום -מי שראה את הידיעה כבר אז-ראה נחכה ונראה

DarkMaster

New member
תיקון

יש טעות במה שכתבת. הם לא הודיעו שאחריי סיבוב ההופעות המתקרב הם התפרקו, אלא לפני בכלל הוצאת האלבום החדש. בכל מקרה, כל העניין הזה בגדר השערה, למרות שזו תחנה שאמרה דברים נכונים בעבר.

barlevy

New member
כן..בוא תסביר לי

איך להקה יכולה להתפרק לפני הוצאה של אלבום אם הם מתפרקים ואז מוציאים אלבום -אז הם לא התפרקו בעצם.. ומראש לא אמרתי שזו ידיעה רשמית

DarkMaster

New member
נכון, זה לא הגיוני

כל בן אדם בעל טיפת הגיון יבין שזה לא הגיונו, אבל זה מה שהארגנטינאים אמרו. בכל מקרה, בוא נחזק שוב את העובדה שכל הדיבורים האלה לא באו מפי חברי הלהקה, לכן אלו הן רק שמועות. תודה

barlevy

New member
ובכל זאת למען הדיוק

תחנת הרדיו הודיעה שמיידן ייתפרקו ל א ח ר סיבוב ההופעות הקרוב

DarkMaster

New member
כן, זה נכון

ובכן, בדקתי שוב ואתה צודק. השמועה היא שרק לאחר הסיבוב הופעות הם יתפרקו. נקווה שזאת רק שמועה שלא תתפתח לשום מקום. תודה!

זה לא יכול להיות כי

הם לא ישחררו אלבום סטודיו חדש בלי לעשות לו טור משלו, שזה אומר שצריך להיות עוד טור לפחות אחרי זה

ELECTRIC EYE

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

הלו הלו מדובר פה ב-iron maiden

אסף Day

New member
זה לא כל כך נורא...

הם הספיקו להוציא 15 אלבומים (יחד עם מה שיצא בקרוב) DVD ואלבומי הופעות. הם הספיקו הרבה זה לא שהם עשו רק שני אלבומים

hkatsman

New member
תאמין לי

עדיף שהיו עושים 2 אלבומים טובים מאשר 15 אלבומים כמו פאוור סלייב ודומיו

פאוור סלייב אלבום ענק

והלוואי שכל האלבומים שלהם היו ברמה שלו... אבל מה לעשות, לצערי לא כולם כאלה..

למעלה