Is SISI ISIS? Yes, HE ISIS

ygl01

New member

הוכחה בשלבים שפרעה החדש הוא לא רק אל:
אם כותבים עם CAPS לאנגלית "סיסי הוא סיסי, אייסיס הוא אייסיס" מקבלים:
SISI הוא SISI, ISIS הוא ISIS
אם כותבים עם CAPS לאנגלית "אייסיס הוא אייסיס, סיסי הוא סיסי" מקבלים:
ISIS הוא ISIS, SISI הוא SISI
ברורה הזהות בין SISI לבין ISIS, לכן:
Is SISI ISIS? Yes, he is
ובהדגשה:
Is SISI ISIS? Yes, HE IS
השם שונה:
ISIS is IS, IS is ISIS
והמסקנה הסופית:

ygl01

New member
ביבי נגד עין סגולה בדאעש כי נזכר באובמה או נשמע לו אידיש?

אחמס1

New member
אני אנצל את הטירלול הזה בשביל להביא tongue wister נחמד

???
???
?????
?????
ובפיניין:
sì shì sì
shí shì shí
shísì shì shísì
sìshí shì sìshí
המשמעות די אידיוטית (ארבע הוא ארבע, עשר הוא עשר, ארבע עשרה הוא ארבע עשרה, ארבעים הוא ארבעים). בדיאלקטים הדרומיים של מנדרינית, si ו-shi נשמעים אותו דבר (כמו s?), ואפשר להבין את המשמעות של המשפט רק מהטונים (בכל מקרה הטונים קריטיים בשביל התרגיל הזה).

אחמס1

New member
-עדיין- לא תיקנו את הבעיה עם unicode?

טוב, זה לא שהמערכת "החדשה" הרשימה אותי במיוחד כשנפתחה, אבל עכשיו קיבלתי חיזוק גדול לדעתי השלילית מאוד על תפוז. אני רואה שהם לא השתנו בכלל, רק קוסמטיקה (ולא טובה במיוחד). פורום בלשנות בלי אפשרות להשתמש ב-unicode?!

מיכי 10

Member
אחמס יקירי, אתה בהחלט צודק במשפט האחרון שכתבת!

לגבי מה שאתה קורא 'קוסמטיקה', אני חושבת שהיא דווקא כן טובה.
אבל תראה מה כתבתי היום בפורום מנהלים בתגובה לתלונות של מנהל פורום אחר. וזה עוד מבלי לציין (פשוט כי שכחתי) שאחרי תלונתי הראשונה, כתבתי להם שם כבר כמה וכמה תזכורות לעניין ה-unicode
הנה:

גם בעיני ההצעה לכתוב קודם בדף וורד אינה מכובדת.
מיכי 10
05/10/14 12:05

אמנם כך עדיף, כמובן, כדי לא להסתכן במחיקת הודעות/תגובות מושקעות. אבל איפה הפשטות והכיף של כתיבה בדף הפורום, כולל האייקונים וכולל האפשרות לראות בכל רגע אֶל מה בדיוק אנחנו מגיבים, מבלי הצורך להעתיק גם את זה לאותו דף וורד?
בכלל, חוץ מהסרגל העליון בתוך דף התוכן בהודעות, שהוא מצויין, וגם העלאת מספר התווים בכותרת, שמשפרת מאד את החוויה, אני לא יודעת לשם מה היה צריך לחדש את דף ההודעה.
כמות כזאת של באגים, איתם עלינו להתמודד כל הזמן, היא מעבר לכל פרופורציה.

וזה שבמשך כמעט חודשיים וחצי אין עדיין תמיכה לשפות רבות בפורומים, זה שיא שקשה לתאר!
נראה לי שלא מעט גולשים עזבו, ואחרים עוד יעזבו בגלל זה ובגלל שאר התקלות. רק דרך אגב, כבר לפני כמה שבועות, הציע לי אחד הכותבים הרציניים ביותר בפורום שלי, שנעזוב כולנו כקבוצה, ונעבור לרשת אחרת. בינתיים ביקשתי ממנו להאזר עוד קצת בסבלנות. הבעיה שגם סבלנותי פוקעת והולכת...

מיכי 10

Member
אגב, ידוע לי על, לפחות, חמישה חברי פורום שלנו

ושל אספרנטו, שכתבו תלונות להנהלת "תפוז" בעניין התווים החסרים בשפות כמו: אספרנטו, ערבית, טורקית, יפנית, פרסית, רוסית (לעומת שפות שדווקא כן נתמכות, כגון יוונית, גרמנית, נורבגית).
כותבים לנו כל הזמן שהתלונות שלנו נמצאות בעדיפות גבוהה מאד, אבל הם לא יודעים עדיין מתי זה יפתר. (ואני כבר שואלת אם בכלל קיים סיכוי שהם ישתלטו על זה).
לעומת זאת, במערכת המסרים האישיים הם לא נגעו, ושם יש תמיכה לכל השפות, כרגיל, וכפי שהיה בעבר גם בפורומים.

אם ברצונך להצטרף למתלוננים (אולי במקרה תהיה הקש שישבור את גב הגמל
), זה יוכל רק להועיל. הכתובת היא:
[email protected]

למעלה