Is there anybody out there?

• פותח הנושא push
  • פורסם בתאריך

push

New member
Is there anybody out there?

מחוץ לראש שלי שהשדים צועקים בו ללא הפסק? משלחים את גופי מבתרים את גופי בוצעים את שפיותי?

LoveBeing

New member
אני מכיר את זה טוב מאוד.

אנשים אחרים יכולים לעזור..... בדיוק מה שאני מנסה לעשות, וצריך בעצמי... אבל קשה מאוד לבקש. כתבתי לך בפרטי ובאיי סי קיו. באהבה, גיל

ניאו30

New member
חחחחחחחח.....גיל

תקרא שוב את החתימה שלה,של פוש. אולי כדאי לא להסכים איתה.....שלא תחשוב שהיא טועה......

push

New member
אבל

הוא אמר שהוא מכיר הוא לא אמר שהוא מסכים. אז זה בסדר! מותר לו!

push

New member
אני רואה המון דברים.

אנשים לא.רק אולי דמויות שמתקהות ורק רוצות לפגוע בי. לאיודעת באמת שלא.

subtitles

New member
יקירתי.. ../images/Emo142.gif

אנחנו כאן איתך.. והדבר האחרון שאנו רוצים זה לפגוע בך..
אני מבינה שאת מבולבלת יקירה.. אך נסי לתת בנו אמון.. בטחי בנו ושתפי אותנו, ותגלי שבכל זאת קיימים בני אדם שרוצים רק בטובתך

Sonata Of Tears

New member
מזאת הצביעות הזאת?

אתם לא מרגישים מגוכחים? מי אתם? אתם סתם שמות אינטרנתיים ,אתם כלום ,אתם סתם מילים ,אתם קלישאה אחת גדולה שחיה בבועה ולא מודעת לחיים שלה ,לפחות לפי המילים ,אבל כשאתם סוגרים את ההודעה אתם חוזרים לעולם הארור שלכם ,העולם הארור שלנו , ואז שום קלשיאה,לא תעזור ושום צירוף מילים מגוכח לא יעזור. מי אתם? אתם כלום ,שהיא תבטח בכם? אתם כלום

ניאו30

New member
מה זאת אומרת "כלום"?...../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif

גם אם את צודקת לגביי אנשים מסוימים,אולי היה צריך לנסח זאת קצת אחרת. מאחורי כל שם או כינוי,מסתתר לו בן אדם...לא כלום,לא סתם מילים...בן אדם. אני לא יודע מה לגביי אחרים,אבל כשאני סוגר הודעה אני לבטח לא חוזר אל תוך הבועה שלי,עם כל הבעיות שלי,אלא אני מנסה ללמוד מכל אחד. לכל בן אדם אמנם יש עולם משלו,אבל יש לנו בעיות שלעיתים קרובות הם משותפות או קרובות,ואפשר תמיד ללמוד מאחרים. זה נכון שבדרך כלל מילים לא מספיקות,לא תמיד עוזרות,אבל לפעמים הם כן. לפעמים עזרה יכולה להיות רק מעצם ההקשבה לאחר,ולאו דווקא במתן עצות. אני די בטוח לגביי שאם הייתי מגיע לכאן,ולפורום אחר בו אני כותב, הייתי משתנה הרבה יותר בקלות,הרבה יותר מהר,כי אני חושב שזה מה שהיה תמיד חסר לי-כתף תומכת,מישהו לספר על איך זה באמת בפנים(בנגוד לאיך שאני תמיד הקרנתי כלפי חוץ) וכדומה.זה תמיד היה כל כך חסר לי,ואף שההתחלה היא וירטואלית,אולי זה לא תמיד ישאר ככה,אז למה לסגור אותנו בתור "סתם שמות ומילים..."? גם אני מרגיש את המלאכותיות שיש בפורומים כאן לעיתים,אבל זה עוד יכול להשתנות...לא צריך ,אני חושב ,להתייחס לאנשים פה כ"רק שמות...". אותי זה קצת העליב...אבל לא יותר מדיי...כי חשבתי שיש אנשים שככה מרגישים פה...וחבל שככה. שיהיה לך יום טוב ושלו.

ניאו30

New member
וכן גילה ...את צודקת...

לאמת יש כל מיני פנים-מה שסונטה כתבה זו בהחלט לא האמת אצלי... לא הייתי רוצה שיתייחסו אלי כאל "רק שמות ומילים..."...כמו שאני לא מתייחס ככה אל אחרים.... אבל יכול להיות שזה רק אני לוקח את זה כל כך קשה...אז אל תדאגו... הרי תמיד אפשר "לחזור לעולם שלנו..."

ניאו30

New member
ופוש,חבל שאת חושבת שאנשים פה ,

גם פה יש להוסיף,רוצים לפגוע בך... תנסי לחשוב על עצמך כשאת עונה לאחרים-את רוצה לפגוע בהם?.. אז למה שאנחנו נרצה את זה?....

ניאו30

New member
כנראה שגם פה יהיה לי קשה למצוא את

מקומי,אבל זה בסדר,כבר התרגלתי.

למעלה