מה זאת אומרת "כלום"?...../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif
גם אם את צודקת לגביי אנשים מסוימים,אולי היה צריך לנסח זאת קצת אחרת. מאחורי כל שם או כינוי,מסתתר לו בן אדם...לא כלום,לא סתם מילים...בן אדם. אני לא יודע מה לגביי אחרים,אבל כשאני סוגר הודעה אני לבטח לא חוזר אל תוך הבועה שלי,עם כל הבעיות שלי,אלא אני מנסה ללמוד מכל אחד. לכל בן אדם אמנם יש עולם משלו,אבל יש לנו בעיות שלעיתים קרובות הם משותפות או קרובות,ואפשר תמיד ללמוד מאחרים. זה נכון שבדרך כלל מילים לא מספיקות,לא תמיד עוזרות,אבל לפעמים הם כן. לפעמים עזרה יכולה להיות רק מעצם ההקשבה לאחר,ולאו דווקא במתן עצות. אני די בטוח לגביי שאם הייתי מגיע לכאן,ולפורום אחר בו אני כותב, הייתי משתנה הרבה יותר בקלות,הרבה יותר מהר,כי אני חושב שזה מה שהיה תמיד חסר לי-כתף תומכת,מישהו לספר על איך זה באמת בפנים(בנגוד לאיך שאני תמיד הקרנתי כלפי חוץ) וכדומה.זה תמיד היה כל כך חסר לי,ואף שההתחלה היא וירטואלית,אולי זה לא תמיד ישאר ככה,אז למה לסגור אותנו בתור "סתם שמות ומילים..."? גם אני מרגיש את המלאכותיות שיש בפורומים כאן לעיתים,אבל זה עוד יכול להשתנות...לא צריך ,אני חושב ,להתייחס לאנשים פה כ"רק שמות...". אותי זה קצת העליב...אבל לא יותר מדיי...כי חשבתי שיש אנשים שככה מרגישים פה...וחבל שככה. שיהיה לך יום טוב ושלו.