ISDN ולינוקס.

lizard

New member
ISDN ולינוקס.

שלום לכולם. אני בטוח שהדבר כבר נידון פה אבל אני לא מוצא התייחסות בארכיון. איך אני מתקין ISDN לחיוג יוצא בלינוקס ? אם יש למישהו HOWTO שמסביר את הנושא אני ממש אשמח. חפשתי ברשת אבל מצאתי HOWTO רק בגרמנית (חוץ מיא ושנל אני לא מבין כלום). התקנתי את הכאטיס,הלינוקס זיהה,השתמשתי בisdnctrl להגדיר isdn0. מה הלאה ? איך אני מחייג ואיפה שמים שם וסיסמא. תודה. מיכה

lizard

New member
אופס שכחתי...

מערכת REDHAT 7.2. קרנל 2.4.16. התקנתי את הRPM של הISDN-UTILL. חוץ מזה אין לי שום בדר אני חושב. תודה שוב מיכה

beitar1

New member
בגדול, יש אפשרות להגדיר את ה

ISDN בראד האט 7.2. אני אישית לא הצלחתי לעשות זאת בצורה שתעבוד בעזרת הכלי האוטומטי, וזאת לאחר שאנ מכיר ויודע לקנפג היטב את isdn-config שהיה זמי ועובד בגרסאות מוקדמות יותר... אז מה שעשיתי (גם ככה רציתי ללמוד את זה) היה להגדיר סקריפט חיבור לרשת. נכנסתי ל google קראתי כמה וכמה מדריכים בנושא, ועד שנתקלתי באחד שמשום מה בחרתי בו. לקח לי כמה שעות, עכשיו אני גולש בכיף דרך אותה מכונה (אני ממחשב אחר שמחובר אליה ברשת מקומית). הקיצר, המלצה שלי, תעשה כמוני. אם יש לך סבלנות, אני מקווה בשבת להשלים כתיבת מדריך בנושא בעברית. אם לא, ואם אתה רוצה לשחות במים עמוקים, נסה לעשות כמוני ולקרוא מדריכים מהרשת (תריץ במנוע חיפוש, רצוי google משהו כמו המחרוזות: +linux +script +isdn ).

lizard

New member
תודה

הבעיה היא ש95 אחוז מהמדריכים כתובים בגרמנית או שפה כזו. אני אמשיך לחפש, אך אם תוכל לתת לי את הסקריפט שכתבת אני מאוד אודה לך. תודה מיכה

mavor

New member
לינק

תתתחיל מהלינק הזה לפעמים הדברים מסתתרים מתחת לאף :) נדב

lizard

New member
מכיר ../images/Emo13.gif

רק שלא מצאתי שם HOWTO. בכל מקרה חפשתי שוב בגוגל ומצאתי כמה דברים. אני אנסה אותם במהלך הסופשבוע. נקווה שיצא טוב. אם למישהו יש סקריפט עובד אז אני ממש אשמח לקבל אותו. תודה מיכה

למעלה