ISDN VS ADSL

akira

New member
ISDN VS ADSL

האם באמת ארגיש בהבדל משמעותי בין השניים ? בנוסף האם מישהו יודע איך אפשר לעשות שרת אינטרנט אישי ? -דניאל

dov98

New member
כן, תרגיש הבדל אבל הADSL לא

יציב כמו ISDN . אני גם מציע לך להמתין לכניסת הכבלים כי אז יהיה מבחר ובינתיים בזק רצים אחוזי תזזית ליצב את הADSL .

akira

New member
פשוט מאוד

לארח את אתר על המחשב האישי שלי. האם יש אופציה סבירה מבחינת מחיר לעשות את זה ? -דניאל

dov98

New member
אולי אפשר אבל זה יהיה איטי מאד

כי הupload ב 96kbit ADSL

antidot

New member
עלות ?

כמות האופציות אינסופית פה: אם אתה עובד עם חלונות 9X תצטרך PWS - Personal Web Server שהוא חינם. על 2000/XP אפשר להריץ IIS - Internet Information Srvices שקיים על הCD של המערכת הפעלה כמעט על כל גרסת חלונות, אם אני לא טועה, אפשר להתקין APACHE. יש שרת WEB של נטסקייפ - iPlanet כל גרסאות של לינוקס מגיעות עם APACHE ... פרט עם מה אתה עובד ואז אפשר יהיה להמלץ על משהו... Antid0t

dov98

New member
לא משנה אבל אני שמח שantidot אתי../images/Emo24.gif

לאורך כל הדרך

dov98

New member
גדול!!!! אך אם לא תעשה אותו

בעברית אתה לא שונה מdslrepots או כל אתר חול אחר. ואז... תשאל השאלה what the fuck do we need another english site, there are others much better זאת הצעה של חבר, no offense .

antidot

New member
עניין של טעם...

חוץ מזה כבר כמה חודשים לא נגעתי באתר... אין זמן... בכל מקרה, אני יותר מדי סולד מעיברות של מושגים, זה פשוט נשמע זוועה בעברית... אבל אולי... Antid0t

dov98

New member
א. אני מכיר את הקטע עם חצאי אתרים../images/Emo6.gif

ב.אין אף אתר כזה נורמלי ומושלם בעברית ג. אני לא אבנה אתר בחיים ד.אך אם תרצה להשלים אותו אני מוכן לסייע לך

antidot

New member
כל תרומה תתקבל בברכה

האי-מייל שלי מופיע בכרטיס האישי. אין טעם להמשיך ללכלך את הפורום בנושאים לא קשורים. Antid0t

dov98

New member
אל תשכח שאם לא היינו פה הפורום

היה מת . אני אשלח מייל

antidot

New member
אפרופו מת....

אני בדקתי כרגע את כל דפי הפורום עד הארכיון ולא מצאתי שום זכר למנהל הפורום. מישהו יודע אם הכל בסדר איתו ? Antid0t

dov98

New member
זה remote controlled forum

או טויט קונטרול

akira

New member
האתר יושב על המחשב האישי שלך ?

מה החיבור שלו לרשת ? -דניאל

akira

New member
לא רע בכלל

גישה מהירה :) עוד שאלה, האם יש אפשרות לקבל מבזק קו ADSL "הפוך" דהיינו, 0.5 up ו 64 down ?

antidot

New member
אתה אופטימי...

תכנס לאתר של בזק ותעיף מבט במחירון של WOW לעסקים בשביל לקבל הערכה ראשונית... Antid0t

למעלה