Israel Start up nation

elsanto

Member
בשביל לעדכן צריך לעקוב אחרי רוכבי יסאן.
כל.עוד אלו אינם מראים פעילות.משמעותית אין משמעות למיצובם .
לקבוצה יש מטרה מוגדרת והיא השגת במה תקשורתית עבור המפרסמים הם חברות הזנק ישראליות.
למילוי המטרה הרוכבים צריכים לבצע מספר משימות.
הראשונה להשתתף בבריחות.
קורה מפעם לפעם הרבה פחות מהמצופה.
לנצח או להיות בין הראשונים במיאוצי ביניים ,נילס פוליט
הרעה עצמו קצת בקטע הארוך בטור אך לא המשיך בכך ופתיחת הטור שלו היתה מזעזעת.
דן מרטין היה בבריחה באחד מקטעי הטיפוס האחרונים והגיע אחרון אין טענות כלפיו הוא פצוע.
ניילנדס ניסה משהו באחד הקטעים ונחנק.
גיא ניב רוכב סביר לא רע ,אך זו לא מטרה ספורטיבית זו נראית ככה כמו נסיון לאפליה מתקנת ,להבנתי מיותרת לגמרי .
בגודו בשייט פעם בעבר היינו טובים בשחיה.
ופעם גם בשחמט.
סלובניה בלי טובות מאף אחד
שלחה רוכבים למקומות הראשונים בטור.
אחרון שאפשר להזכיר הוגו הופשטטר מאיץ צרפתי היחיד בקבוצה שנראה מצוין .

אנדריאה גרייפל הגיע באחד הקטעים ששי ,האמת לאחר הפציעה שעבר לשלוח אותו לטור הוא מעשה לא ראוי עד מקומם ,היה צריך לנוח .

elsanto

Member
שוב תקלות ההשלמה אוטומטית מהנייד .
עוזב אין אפשרות עריכה אי אפשר לשפר ,לא ברור נכון חבל על הזמן שלי להמשיך אי אפשר לכתוב כך.

אתמול היה רגע אחד שסימל את הטור עבור הקבוצה הישראלית. שלוש ומשהו דקות אחרי המנצח סורן קרא אנדרסן ושלוש ומשהו דקות לפני הדבוקה, התקרבו לקו הסיום שלושה רוכבים שניסו לגשר לבורחים ולא הצליחו. היו אלו: אדוואלד בואסון האגן מקבוצת NTT, בריאן קוקאר מקבוצת B&B והוגו הופשטטר מישראל אומת הזנק. לפני קו הסיום הם לחצו ידיים ובירכו אחד את השני, ככל הנראה על מאמץ משותף. שלושה רוכבים מקבוצות שניסו מספר פעמים להיכנס לבריחות, הצליחו בחלק מהפעמים, אך היו רחוקות מניצחון בקטע כלשהו. זה מצבן של חלק מהקבוצות, גם ותיקות יותר מהקבוצה הישראלית, אין להם את חומר הרוכבים שיכול לתת אפשרות ניצחון בטור. הרמה הנדרשת במקרה הזה היא גבוהה בהרבה. זה היה טור של "לראשונה בהיסטוריה.." וכו'. שכר לימוד גם היה כאן אם כי חלק מהרוכבים כבר השתתפו בטור ולא היו זקוקים ללימודי המשך.

elsanto

Member
אודי כשאני מסתכל על המספרים אני רואה תמונה אחרת מזוו שציינת.
אני רואה כמה משלמים ,
אני בהחלט חולק עליך בענין חומר הרוכבים .
ניקח את רודי ה
הערבייה ,אלכס דסאו דן מרטין ,
הוגו הופשטטר, איתמר איינהורן ,אווילה , ואנדריאה גרייפל ,כל אלו להבנתי יכולים לתת יותר מניצחון הקטע טור אחד ,אבל...
לגרור את גרייפל לטפס בדופיינה כשהוא גורר פציעה למה זה טוב ?
דן מרטין נפצע לפני הטור ,סיפור אבוד, ריק זאבל הוכיח מיהו במירוץ מקביל ,למה לא בטור ?
גיא ניב מטרה מוצהרת של הקבוצה רוכב ישראלי ראשון...לא קונה .
הקבוצה יכלה להגיע להישגים טובים בהרבה אבל ...
קבוצה צריכה הרכב הומוגני כזה שרץ יחד תקופה.
אני מפנה את האצבע לניהול ולהגדרת המטרות לא לרוכבים
וזאת לפני ששאלתי מה עם דני נאבארו ?
שאלות נוספות ,סילבן יודע לנהל קבוצת אופניים ?

ברור שלא אז למה לא להשקיע בצוות ניהולי , במקום המשכורות עתק לרוכבים?
רגע לפני סיום ,סירטון עם פרימוז הרעה אותו יושב על המיטה בערב במלון דן עם חברי למנהלי הקבוצה על האיסטרטגיה לקטע הבא.
אם הוא יכול למה יסאן לא יכולים ?
שורה תחתונה כשהראש לא עובד כל הגוף סובל.

elsanto

Member
רודי ברבייה לא מצליח להבין למה ההשלמה האוטומטית לא ניתנת לביטול ולמה שינה מבית להיא.

למעלה