israeli poker champion-ship 2009

showmen

New member
israeli poker champion-ship 2009

טוב חברים יקרים ... הגיע הזמן לפזר את מסך הערפל והשמועות .... זהו הטורניר הגדול ביותר וחשוב מכך החוקי והלגיטימי ביותר שהיה עד כה במדינתנו. ההפלגה יוצאת ב29/9 כשעליה 800 אנשים (שחקנים/שחקניות ובני/בנות זוג ) ההפלגה תצא והטורניר ייתקיים בכל מקרה וכמות של אנשים ( כדאי לציין שכרגע יש למעלה ממאתיים נרשמים ויש עוד למעלה מחודשיים - כך שבעיית המקומות היא הפוכה ) הטורניר עצמו מוגבל ל600 שחקנים ! הטורניר יצולם ויערכו ממנו מס' תוכניות ברמה עולמית ע"פ פורמט ה WPT/WSOP כולל שולחן מצולם פרשן ומנחה . התוכניות יועברו לערץ אגו וישודרו החל מחודש נובמבר . כמו כן כתבה על האירוע תפורסם בקרוב פה באתר וכמו כן סיקור רצוף של האירוע ואחריו... המחיר לטורניר הוא 1000+200 שקל וכולל בתוכו דילרים שולחנות ושאר הציוד ברמה הגבוהה ביותר. מחירי החדרים מתחילים ב199 דולרלאדם בחדר ש 4 ועולים בהתאם לכמות האנשים בחדר, בקומה ובאיכות החדר ( ולא אין קשר בין כמות המשתתפים באירוע למחירי החדרים) ההרשמה לאירוע מתבצעת על ידנו בלבד אולם התשלום בעבור ההפלגה עובר ישירות לכספי ספנות ( סליקת כרטיס האשראי מתבצעת ע"י כספי ספנות ונופש ) התשלום עבור הטורניר יתבצע במזומן על גבי האניה בעת הצ'ק אין (מפאת הצד החוקי שבעניין) על האוניה יהיה אזור של SIT&GO החל מ50 דולר כניסה הקזינו יעבוד במתכונת רגילה ובמיוחד להפלגה הזו יתווספו שולחנות קאש של טקסס נו לימיט ואומהה פוט לימיט. הבליינדים יחלו משולחנות של 2-4 ועד שולחנות של 20-50 מקווה שעניתי על כל השאלות .... אשמח לענות על כל שתרצו וכמו כן אתם יכולים לקבל פרטים באתר ההפלגה... : http://poker.2beseo.com ולסיום .. מי שבאמת רוצה להיות חלק מאירוע הפוקר הגדול ביתר והחוקי שאורגן עד היום בישראל (או על ספינה ישראלית ) מומלץ מאד להרשם בהקדם.......... הרשמת חברים מתבצעת עד ה 20/7 ולאחר מכן הרשמה לקהל הרחב אשר משאיר את פרטיו באתר חזרה למעלה

modz0r

New member
ומה המספר ליצירת קשר?

גם עם חברת הספנות, וגם איתכם באופן ישיר? אני לא מעוניין לתת את הפרטים שלי ושיחזרו אלי כשנוח, אלא שאני אתקשר כשמתאים לי ויהיה לי מספר להתקשר שוב, במידה ואני אחליט. בנוסף, איפה אפשר לראות רשימה של אנשים שנרשמו כבר לטורניר המרכזי? בין אם שמית (רצוי), או סתם מספר שמציין כמה כבר נרשמו? והאם אפשר לקבל מידע על חדרים יותר קטנים, של 2 אנשים ואפילו אדם לבד?

showmen

New member
מס ליצירת קשר

מס הטלפון יפושם באתר בשבוע הבא ... עד אז אתה יכול להתקשר לטלפון הפרטי שלי 0522-358368 גולן. יש אפשרות לקבל חדר של שלושה / זוגי ואפילו בודד כמובן שהמחיר עולה בהתאם ... כמות האנשים שנרשמו היא גבוהה מאד (למעלה מ200 ויש עוד חודשיים וחצי להפלגה ) רשימה שמית אסורה לפחרסום ע"פ חוק צנעת הפרט .

eilat11

New member
ידוע לך לגבי חיילים?

האם הכניסה היא מעל גיל 21? והאם חיילים יכולים לעלות על הספינה?

למעלה