IsraPagan.com

מרגוט

New member
בשביל "דף הסגידות לג'סטין אנג'ל"

לא התביישתם להתרים אנשים?!?!?!

Justin Angel

New member
הבנתי.

הדף יורד עכשיו. שלא יהיה כלום ושאנשים יחשבו שהאתר לא פועל.

רק אל תעלב

ואל תתמם. גם אל תטען אח"כ שפוגעים בך ו"יורדים" עליך. מרגוט אמרה באופן ישיר את מה שכולנו בשרשור הזה רמזנו. כנראה זה היה נחוץ כדי שתבין שאנשים מוצאים את זה ללא ראוי ושהבדיחה הזו לא ממש מצחיקה.

Justin Angel

New member
לא היא לא.

מה שמרגוט אמרה לא שינה כלום, אלא העובדה שיש מישהו שבאמת לא הבין שזה בדיחה אלא חשב שזה ברצינות נתן לי הבנה מפחידה על המין האנושי. שיש אנשים שבאמת לא מבינים שכזה דף הוא בדיחה, אז זה כבר מפחיד.

kat re

New member
בוקר טוב סנטה קלאוס..

במשך השבועיים האחרונים אני מנסה להסביר לך שמה שנראה למוחך החולני כבדיחות לאו דווקא נראה כך לעיניי אנשים אחרים.. הבנה מפחידה על המין האנושי?? מה שכולנו שונים? שלא כולם רואים את העולם דרך עיניי ג'סטין( תודה לאלים)?? שאתה יכול לקרוא למישהוא בננה והוא יעלב מזה??? זאת לא הבנה מפחידה זה נקרא המין האנושי או במילה אחרת המציאות!

Justin Angel

New member
אוי תשתקי כבר.

כמה את יכולה להתלונן לפני שתביני שזה לא מזיז גם אם היית עומדת מולי חמושה ביותר מלשון נשית ארסית? כן, קטיה, תמשיכי לכתוב, תמשיכי לשחרר זעם, כל עוד שאת יודעת שאת לא מזיזה לי אפילו קצת ולמעשה אני מאוד נהנה לראות את העשן יוצא לך מהאוזניים. למה לא? תמשיכי לכתוב, תהרסי את הפורום, פיססת מישהו שעדיין לא חושב שאת מטורפת לחלוטין, רגע רגע... יש בפינה עוד עץ שלא זיהמת בשטויות המתחסדות שלך! מהר לכי תמלאי אותו בנצאה, שינאה ושיטנה! אוי ואבוי! מה רואות עייני? הודעה של ג'סטין בה הוא מעז לצחוק או חס ושתילה להביע עמדה?! בואו נציף עוד קצת את הפורום בשטויות חסרות טעם! רק אסור לתת לאנשים לשכוח שג'סטין הוא התגלמותו של השטן ועל כולנו להתאגד ביחד להרוג אותו! קדימה כולם! תתפסו קלשונים ולפידים ותעקבו אחריי, הולכים לשרוף את ג'סטין כי אני לא אוהבת אותו! ואם כבר בואו נצית את כל הפורום הזה, הרי זה קורבן מתקבל על הדעת כדי שאני אשחרר טינה! יאללה, כוונו את הנשק לכל העצים שבו הכופר חסר האלוהים העז לדבר ומלאו אותם בדברי נאצה עד שכל הפורום יהרס! לעזאזל עם התוצאות אני צריכה דם של ג'סטין כקורבן! בואו נמשיך לזיין לכולם בשכל עד שלכולם יימאס מהפורום הזה! יאיי! הכל למען חיסולו הקבוע והתמידי של ג'סטין! מה זה?! מישהו מעז לקחת עמדה ניטראלית ולחשוב שאני סתם מדברת ומציפה את הפורום?! תשלחו אותו מיד לאריות כעוד קורבן לאלת הזעם הגדולה! ווואו הוו! מהר מהר, תסיטו את כל העצים מהנושא כדי שחס ושתילה אף אחד לא ישכח שהוא זה שיביא את האפוקליפסה! כל מעשיו של ג'סטין הם מלאכת השטן! הוא יביא את יום הדין וכל מי שלא יצדד בי יילך לגהנום לנצח! עינויים לכל מי שמפקפק בחוכמתי האלוהית ועוד דברי שיטנה והסתה לכל מי שמסכים! הלאה אנו צועדים בעקבות שנאתנו! ככה את נשמעת, אבל בבקשה, תמשיכי לזיין את השכל גם בהודעה הבאה וגם בזו שאחריה וזו אחריה, עד שאת תהיה מוקפת לחלוטין בשנאה שלך והפורום יהרס. הרי העיקר שכולם מבינים שאני השטן ולעזאזל עם הפורום נהרס בתהליך? כנאמר, ככה את נשמעת.

gwizard

New member
תסתום !

קטיה ולא אחרת, היא זו שתרמה די הרבה מאמרים לאתר שאתה מנסה להקים עכשיו, אז בבקשה אל תגיד שכל מה שהיא עושה זה "לזיין את השכל". ואם אתה שואל איפה המאמרים, אז תדע שהם אצלי כי בגלל הגישה החולנית שלך, היא לא רוצה להתקרב אליך ממטר. הקיצור, עוד פעם תעליב את קטיה, ואני אכנס בך, יא חתיכת מטומטם חסר שכל. וזה הפעם הראשונה שהרשאתי לעצמי לקלל, שמח ?

kat re

New member
אם באמת הייתי כזאת מלאת שנאה..

היית פונה אליי לבקש עזרה בהקמת האתר? תשים לב שהסכמתי מבלי לחשוב פעמיים כי הקהילה והאתר חשובים לי... אם בעצם אתה חושב שכל מה שאני עושה זה לחפש "איפה לשחרר את הזעם שלי" .. למה פנית אליי בבקשת עזרה?. אם באמת כל מה שאני מחפשת וכל מה שחשוב לי הוא לראות אותך הולך ולהרוס את הפורום ,לא היית פונה אליי לעזרה , לא הייתי מסכימה, והשיחה הזאת לא הייתה מתנהלת....

Justin Angel

New member
את באמת כזאת מלאת שינאה.

וכעס, ושנאה, ושיטנה, עד שמתישהו תשימי לב ולא תראי מסביבך שום דבר חוץ מאותם רגשות והם יהרסו אותך כמו שהם הרסו אותי לפני כמה שנים. תמשיכי בנתיב של הרס עצמי שלך, תמשיכי ללבות את הזעם, עד שהוא יכלה את כל עולמך ולא ישאר דבר חוץ ממנו. בני-אדם לא יכולים לעמוד בדרכה של המערבולת.

kat re

New member
תשים לב שלי יש..

"שתיים וחצי דקות" יותר ממך בעולם הזהץ אל תעשה לי ניתוח אופי וקריאה בקלפים וירטואלים.. אני יודעת בדיוק לאן אני הולכת ומה אני מרגישה וכלפי מי... אני לא שונאת אותך ולא אף אחד אחר... אני כועסת על ההתנהגות שלך.... נראה לי שזאת בדיוק הנקודה שלא הבנת... כש prophecy (ניר בשבילך ) ניסה לעשות לי לינץ'... להזכירך איך הגבת.. אז עכשיו למדת ממנו ואתה מנסה לעשות לי לינץ'? מכיוון למדתי כב רלזהות את המהלכים שלך צעד אחד קדימה... אני אקדים ואומר מה שאני עושה לא גובל בלינץ'.. אתה מפר חוק אני מעירה לך.. אני מדברת וכל הזמן דיברתי על ההתנהגות שלך.... לא על מחשבותייך והתנהגותך מחוץ לפורום.... מי אתה שתנתח אותי פסיכולוגית??? על סמך איזה תואר.... הוא במקרה דומה לאותו תואר בפיזיקה, שכבר יש לך כביכול
??? אני לא ניתחתי אותך אתה אל תנתח אותי.. אני הפרתי חוק.. תביע דעה... ואם ( אם ירצו האלים ויחייכו אלינו) אין לך מה להגיד... אז תשתוק

Justin Angel

New member
את באמת רוצה שאני אגיב מול כולם?

יש לי גבול כאן, אני לא אגיד את מה שאני מתכוון להגיד אלא אם כן את מוכנה שאני אגיד מול כולם את התשובה. אם את באמת רוצה את התשובה מול כולם, אין בעיה, אבל אני אבין לחלוטין וממליץ מאוד שלא תסכימי. שהסיבה תישאר איתי, זה לא משנה למה הצאתי, יותר חשוב העבודה הטובה שתעשי. הכדור במגרש שלך.

Druid Master

New member
תרגע אחי

למה אתה כל כך עצבני עלייה מה היא כבר עשתה? אולי באמת יש לכם קצר בהבנה אחד של השני אז תפתרו את זה בככה שתדברו אחד עם השני 4 עיניים אולי? לא יותר מתורבת? ואת ככה תמנעו את ההצפה של הפורום בהתנגדות שלה ובקללות של ג'סטין. לא ככה?

למעלה