אוי תשתקי כבר.
כמה את יכולה להתלונן לפני שתביני שזה לא מזיז גם אם היית עומדת מולי חמושה ביותר מלשון נשית ארסית? כן, קטיה, תמשיכי לכתוב, תמשיכי לשחרר זעם, כל עוד שאת יודעת שאת לא מזיזה לי אפילו קצת ולמעשה אני מאוד נהנה לראות את העשן יוצא לך מהאוזניים. למה לא? תמשיכי לכתוב, תהרסי את הפורום, פיססת מישהו שעדיין לא חושב שאת מטורפת לחלוטין, רגע רגע... יש בפינה עוד עץ שלא זיהמת בשטויות המתחסדות שלך! מהר לכי תמלאי אותו בנצאה, שינאה ושיטנה! אוי ואבוי! מה רואות עייני? הודעה של ג'סטין בה הוא מעז לצחוק או חס ושתילה להביע עמדה?! בואו נציף עוד קצת את הפורום בשטויות חסרות טעם! רק אסור לתת לאנשים לשכוח שג'סטין הוא התגלמותו של השטן ועל כולנו להתאגד ביחד להרוג אותו! קדימה כולם! תתפסו קלשונים ולפידים ותעקבו אחריי, הולכים לשרוף את ג'סטין כי אני לא אוהבת אותו! ואם כבר בואו נצית את כל הפורום הזה, הרי זה קורבן מתקבל על הדעת כדי שאני אשחרר טינה! יאללה, כוונו את הנשק לכל העצים שבו הכופר חסר האלוהים העז לדבר ומלאו אותם בדברי נאצה עד שכל הפורום יהרס! לעזאזל עם התוצאות אני צריכה דם של ג'סטין כקורבן! בואו נמשיך לזיין לכולם בשכל עד שלכולם יימאס מהפורום הזה! יאיי! הכל למען חיסולו הקבוע והתמידי של ג'סטין! מה זה?! מישהו מעז לקחת עמדה ניטראלית ולחשוב שאני סתם מדברת ומציפה את הפורום?! תשלחו אותו מיד לאריות כעוד קורבן לאלת הזעם הגדולה! ווואו הוו! מהר מהר, תסיטו את כל העצים מהנושא כדי שחס ושתילה אף אחד לא ישכח שהוא זה שיביא את האפוקליפסה! כל מעשיו של ג'סטין הם מלאכת השטן! הוא יביא את יום הדין וכל מי שלא יצדד בי יילך לגהנום לנצח! עינויים לכל מי שמפקפק בחוכמתי האלוהית ועוד דברי שיטנה והסתה לכל מי שמסכים! הלאה אנו צועדים בעקבות שנאתנו! ככה את נשמעת, אבל בבקשה, תמשיכי לזיין את השכל גם בהודעה הבאה וגם בזו שאחריה וזו אחריה, עד שאת תהיה מוקפת לחלוטין בשנאה שלך והפורום יהרס. הרי העיקר שכולם מבינים שאני השטן ולעזאזל עם הפורום נהרס בתהליך? כנאמר, ככה את נשמעת.